VIDEO/FOTO  Absolvenții Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, defilare în centrul orașului.  Șeful promoției este sergentul major Mihai Jarca - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

VIDEO/FOTO  Absolvenții Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, defilare în centrul orașului.  Șeful promoției este sergentul major Mihai Jarca

De    •   Publicat acum 2 ani, 14 iulie 2017   •   Fara comentarii

 

Astăzi, pe aleea pietonală din faţa Primăriei Fălticeni a avut loc ceremonia de absolvire şi acordare a gradului militar de sergent major celor 123 de absolvenți din promoţia 2017 a Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Petru Rareş  Fălticeni.

Festivitatea a debutat cu prezentarea onorului generalui de brigadă Petre Gearîp, adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române şi salutul tinerei generaţii de subofiţeri jandarmi.

A urmat alocuţiunea colonelului Ionel Postelnicu, desemnat comandant al şcolii și rugăciunea de binecuvântare a promoţiei.

S-a dat citire ordinului inspectorului general al Jandarmeriei, de acordare a gradului de sergent major promoţiei 2017, precum şi a ordinului inspectorului general privind desemnarea şefului de promoţie şi înscrierea numelui acestuia pe placa de onoare.

 

Apoi au fost acordate diplome absolvenţilor cu cele mai bune rezultate la învăţătură: sg.maj. Mihai Jarca, sg.maj. Adina Jaba, sg.maj. Iulian Macovei, sg.maj. Ionuț Corcodel şi a luat cuvântul şeful promoţiei, sergent major Mihai Jarca (media 9,37).

La eveniment au mai rostit alocuțiuni comisarul șef de poliție Tiberiu Gălățeanu, prefectul Mirela Adomnicăi, vicepreședintele CJ Gheorghe Niță și primarul Cătălin Coman.

Cel mai așteptat moment de rudele și prietenii militarilor a fost defilarea absolvenţilor, pe ritmurile muzicii militare ale Brigăzii 15 Mecanizate  Podul Înalt  Iaşi.

 

Tot astăzi, subofiţerii au fost repartizaţi la grupările mobile ale Jandarmeriei Române și Direcția Generală de Jandarmi București, în funcţie de media generală de absolvire, urmând a se prezenta la unităţile operative începând cu 24 iulie.

 

.

 .

​​​​​​.

 

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 14 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 14, 2017 @ 10:03 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string AbKftV to the field below: