Nunta de Aur, la Fălticeni, în ograda senatorului Stan - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Nunta de Aur, la Fălticeni, în ograda senatorului Stan

De    •   Publicat acum 2 ani, 13 iulie 2017   •   7 comentarii

11.009,17 lei fără TVA va plăti primarul Coman pentru masa festivă a cuplurilor fălticenene care împlinesc anul acesta cincizeci de ani de căsătorie. Cele treizecișidouă de cupluri, nașii, artiștii invitați și organizatorii vor servi aperitiv rece și aperitiv cald, felul principal, desertul, cafea, apă și suc în ziua de Sfântul Ilie, la pensiunea din vecinătatea casei senatorului Ioan Stan, șeful de partid al primarului Coman.

.

.

DANIEL BOGHIȚĂ

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 13 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 14, 2017 @ 10:53 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

7 comentarii

 1. Ion spune:

  32 de cupluri si o Singura pereche de nasi consumă de 11.000 de lei? Cat mănâncă organizatorii 2-3 persoane? Maxim 50 de persoane/220 de lei meniul.
  PS. Da, este o singură pereche folosita ca nasi pentru toate cuplurile!

 2. Bau-bau spune:

  Daca faceau un tur al orasului sigur ar fi gasit o oferta mai avantajoasa. Dar nici macar nu s-au sinchisit. Risipa banului public reprezinta marea ”calitate” a angajatilor statului.

 3. matematica spune:

  32 x 2 (cuplu inseama 2 persoane) , 11000(lei)/64(persoane) = 171 de om ,
  asta doar cuplurile, mai pui nasii, organiatorii si artistii ….un pret decent avant in vedere ca ai mancare, bautura si artisti. Felicitari pentru localul ales, e foarte decent! … doar nu vroiati la ,,caminul cultural” si acolo doar meniul sare de 100 lei 🙂 app…. de ce ati scris “treizecișidouă” in loc de 32? 🙂

 4. ILIE spune:

  E tot organizare de hoti.In orasul Falticeni cu 100lei un cuplu serveste masa onorabil,dar trebuie sa castige si saracutul nas Stan ceva.E firesc pentru el ce face,daca nu fura intr-o zi e gresala

 5. Matematigue spune:

  Un meniu pentru o persoana poate fi maxim 50 de lei. 64 de sarbatoriti plus 15 organizatori/nasi/bagatori în seamă face 3950 lei(79 persoane X 50 lei). Ok, facem ori 2 că este achizitie publică si ne da o notă de plată de 7900 lei. Cârcotaș, necarcotas, nota de plata este de 3 ori mai mare decât calculul meu. Intrebati pe cei care au fost anii trecuti invitati si veti trage singuri concluzia. 170 de lei/ persoană spui Matematica ? Serios ??? Dacă nu esti de la PSD, esti..

 6. Tic spune:

  Sa vedem cind si citi vor intra in hora.

 7. mario spune:

  Stan ăsta ce studii are ,a studiat la Oxford?Sau a fosrt șef de secțuie la tractări auto?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string OkQAHr to the field below: