FOTO/VIDEO  Mărfuri de contrabandă confiscate de jandarmi în parcările Iulius Mall Suceava și Vama Siret - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

FOTO/VIDEO  Mărfuri de contrabandă confiscate de jandarmi în parcările Iulius Mall Suceava și Vama Siret

De    •   Publicat acum 3 ani, 9 iulie 2017   •   Fara comentarii

Ieri după-amiază, pe timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Suceava, un echipaj de jandarmerie a depistat în parcarea  Iulius Mall  un microbuz care nu avea numere de înmatriculare.

Echipajul a observat două persoane care au staţionat în apropierea microbuzului, iar la vederea jandarmilor, o femeie de 32 de ani din Republica Moldova s-a încuiat în interiorul autovehiculului, blocând portierele.

În urma somaţiilor efectuate de jandarmi, femeia a coborât din autovehicul.

Cealaltă persoană era un bărbat de 26 de ani din Gura Humorului.

În urma efectuării percheziţiei autovehiculului, jandarmii au depistat 761 de sticle care conţineau aproximativ 700 litri de băuturi alcoolice, 12 recipiente în care se afla cantitatea de 262 litri alcool, 4 recipiente din plastic cu 65 litri de motorină, 160 de pachete de ţigări având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina, un ansamblu de piese auto, 3 perechi de plăcuţe de înmatriculare auto şi alte produse pentru care cele două persoane nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de contrabandă, iar autovehiculul a fost indisponibilizat şi predat în custodia Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Persoanele în cauză şi bunurile găsite asupra acestora au fost predate organelor de poliţie.

Tot ieri, pe timpul desfăşurării unei acţiuni în cooperare cu poliţişti  din cadrul Serviciului Poliţei de Frontieră Siret, un echipaj de jandarmerie a depistat în parcarea din apropierea Punctului de Trecere a Frontierei un bărbat de 53 de ani din municipiul Suceava, care avea un comportament suspect.

Deoarece a devenit agitat la vederea echipajului, jandarmii au procedat la controlul autovehiculului ce aparţinea bărbatului, constatând că în portbagajul acestuia se aflau 256 pachete de ţigarete ( 15 dintre acestea fără timbru fiscal, iar 241 având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina ) şi 18 sticle de băuturi alcoolice.

Au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de contrabandă, autovehiculul a fost indisponibilizat, iar persoana în cauză şi bunurile găsite au fost predateServiciului Poliţei de Frontieră Siret.

 .

 .

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : IJJ

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 9 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 9, 2017 @ 4:21 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string fg4v4v to the field below: