10 țigani din Gulia condamnați la închisoare cu executare, reținuți și băgați după gratii cu ajutorul a peste 50 de polițiști - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

10 țigani din Gulia condamnați la închisoare cu executare, reținuți și băgați după gratii cu ajutorul a peste 50 de polițiști

De    •   Publicat acum 2 ani, 9 iulie 2017   •   Fara comentarii

 

 

Nota de plată pentru un scandal violent provocat în urmă cu trei ani a fost “încasată” ieri de oamenii legii de la cei 10 țigani din satul Gulia, orașul Dolhasca, care au fost condamnați la închisoare cu executare.

Astfel, în baza planului de acţiune întocmit la nivelul  IPJ Suceava, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Dolhasca şi beneficiind de sprijinul a două grupe din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, s-au deplasat pe raza oraşului Dolhasca, sat Gulia, ocazie cu care au procedat la punerea în executare a 10 Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de Tribunalul Suceava la data de 07.07.2017.

În cadrul acţiunii complexe au fost dispuse şi măsuri informative pentru supravegherea operativă a persoanelor posesore de mandat, astfel încât să se poată realiza în condiţii de deplină siguranţă capturarea la timp a tuturor celor 10 persoane. Măsurile au fost dispuse pentru a fi înlăturată sustragerea de la executarea pedepsei a celor implicaţi.

De asemenea, din dispoziţia conducerii IPJ Suceava au fost organizate măsuri suplimentare de siguranţă pentru a fi descurajate eventuale acte de tulburarea a ordinii şi liniştii publşice de către membri ai familiilor celor 10 bărbaţi.

 

Astfel, peste 50 de poliţişti au participat la punerea în executare a celor 10 mandate, fiind identificaţi şi încătuşaţi toţi cei 10 bărbaţi condamnaţi la pedepse privative de liberate: S. A. de 44 de ani, D. D. de 32 ani, R. E. de 31 de ani, S. Z. de 54 de ani, S. S.de 32 de ani, D. D. de 60 de ani, M. I. de 42 de ani, R. F. de 27 de ani,  S. G. de 48 de ani şi  D. D. de 36 de ani, toți din orașul Dolhasca, sat Gulia.

Condamnaţii au fost identificaţi pe raza localității de domiciliu, arestaţi şi ulterior escortaţi şi depuşi în Penitenciarul Botoşani.

.

.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 9 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 10, 2017 @ 8:29 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Z2BYZh to the field below: