FOTO   Autoturism burdușit cu țigări ucrainene, urmărit de polițiștii de frontieră.  Fugarul a intrat într-un șanț și a abandonat mașina la Straja - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

FOTO   Autoturism burdușit cu țigări ucrainene, urmărit de polițiștii de frontieră.  Fugarul a intrat într-un șanț și a abandonat mașina la Straja

De    •   Publicat acum 2 ani, 7 iulie 2017   •   Fara comentarii

 

Ieri, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, la Falcău, un autoturism Volvo înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă țigări de contrabandă.

Conducătorul auto a ignorat semnalele regulamentare, continuându-şi deplasarea în mare viteză, fapt pentru care poliţiștii de frontieră au plecat in urmărirea maşinii.

Pe raza localității Straja, echipajul Poliției de Frontieră a găsit autoturismul abandonat într-un șanț, din cercetările preliminare rezultând că  șoferul a pierdut controlul volanului, a acroșat un autoturism care circula regulamentar, după care a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un șanț.

În autoturism au fost observate mai multe colete cu țigări, fapt pentru care mașina împreună cu țigările au fost transportate la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor descoperite, a rezultat cantitatea de 7.350        pachete, diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de  86.000 lei.

Țigările au fost confiscate, autoturismul în valoare  de 10.000 lei indisponibilizat la sediul sectorului, iar în continuare se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : Poliția de Frontieră

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 7 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 7, 2017 @ 11:48 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 9mrMcB to the field below: