Dezbatere ZdpN – Planșele Memorialului Elitelor Fălticeni  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Atitudini  >  Articolul curent

Dezbatere ZdpN – Planșele Memorialului Elitelor Fălticeni 

De    •   Publicat acum 2 ani, 7 iulie 2017   •   3 comentarii

ZdpN continuă dezbaterea referitoare la proiectul Ansamblul Memorialul Elitelor derulat de Primăria Fălticeni în colaborare cu Asociația  Strada Mare, a arhitectului Crișan Victor Popescu, proiect aflat la o valoare estimativă de 3 milioane lei.

După ce am prezentat opiniile universitarului Daniel Șandru și ale arhitecților Popescu și Dragoș Dascălu, astăzi detaliem planșele.

ZdpN  va continua să publice opinii pertinente referitoare la acest proiect.

 .

 .

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto: Asociația Strada Mare Fălticeni

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 7 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 24, 2017 @ 11:11 pm
 • Sub: Atitudini, Cultural, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Doru spune:

  Și Sadoveanu nu merită să fie trecut pe listă, cu casă memorială în Fălticeni? Sunt câteva nume anoninime cum ar fi: Robert Reuven sau Vasile Forăscu care mie nu îmi spun nimic.

 2. Delia W. spune:

  Initiativa Asociatiei “Strada Mare” Falticeni este mai mult decat laudabila , doar ca trebuie foaaarte bine gandita locatia amplasarii statuilor oamenilor de seama ai Falticeniului . Cetatenii Falticeniului folosesc aleea pietonala si in scopul unui popas pe o banca amplasata intre copaci !!! In zilele frumoase bancile sunt aproape in totalitate ocupate .
  O locatie perfecta , dupa mine , ar fi parculetul unde este statuia Maior Ioan de langa Primarie . Acolo poate fi amplasata cu prisosinta o galerie de statui , statui al caror numar sa nu depaseasca 20 !!!

 3. Martha spune:

  Sa sacrifici frumusete de Sera Municipala si spatiul verde si copacii, ca sa înfigi 9 steaguri, e ridicol. Frumos ar fi fost ca Sera sa fie refacuta si deschisa publicului…, ar fi fost un spatiu superb în orice anotimp…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 84H0ie to the field below: