PSD Suceava strânge rândurile în jurul lui Dragnea.  Stan & Co. vor dărâmarea lui Grindeanu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

PSD Suceava strânge rândurile în jurul lui Dragnea.  Stan & Co. vor dărâmarea lui Grindeanu

De    •   Publicat acum 2 ani, 17 iunie 2017   •   2 comentarii

UPDATE  /  Azi, într-un comunicat de presă semnat de purtătorul de cuvânt al Organizației Județene PSD Suceava, Alexandru Rădulescu, se precizează că premierul Sorin Grindeanu și cabinetul său au fost numiți politic de alianța câștigătoare a alegerilor, PSD-ALDE, și au avut obligația să implementeze programul de guvernare în dimensiunea și ritmul stabilit de conducerea PSD care a conceput acest program.

Dacă în primele luni ale guvernării unele măsuri au fost implementate, în următoarele luni ritmul implementărilor a scăzut, punându-se astfel în pericol realizarea programului de guvernare.

Lipsa de comunicare între primul ministru și cabinetul său, precum  și între primul ministru și conducerea PSD-ALDE care l-a numit în funcție a condus la neaplicarea programului de guvernare.  ( … )

În urma expunerilor făcute de președintele Ioan Stan și la solicitarea acestuia, în unanimitate membrii Biroului Permanent Județean și-au manifestat susținerea față de liderul PSD Liviu Dragnea, și-au exprimat acordul asupra deciziilor luate de Comitetul Executiv Național PSD și au mandatat parlamentarii social-democrați suceveni să voteze moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu”.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Parlamentarii PSD Suceava merg pe mâna lui Liviu Dragnea în confruntarea cu premierul Sorin Grindeanu.

Cei 2 senatori și 5 deputați din județ sunt favorabili moțiunii de cenzură împotriva lui  Grindeanu.

Pentru presa locală a fost emisă o informație potrivit căreia Biroul Permanent Județean lărgit al organizației județene PSD a votat, ieri,  “cu unanimitate de voturi” demiterea lui Grindeanu din fruntea Guvernului.

Foarte vorbăreți cu alte prilejuri, acum aleșii PSD nu au mai făcut nicio declarație și nu au mai postat nimic.

Moțiunea de cenzură va fi citită duminică după-amiază în plenul reunit al Parlamentului.

Pentru ca o moţiune de cenzură să treacă este nevoie de 233 de voturi în plen, în condițiile în care PSD şi ALDE au împreună 247 de parlamentari.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 17 iunie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 17, 2017 @ 11:39 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Ridichie spune:

  Fii ploii…

 2. Basil spune:

  Ma gandesc ca nu strang randurile asa doar din servilism, poate au curajul sa-si impuna macar un ministru ceva……………, altfel, vom auzi cum se dezvolta hanatul Teleorman. Frica domneste, e mai rau ca in perioada lui basinosu de basescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4hI0vn to the field below: