Profită de campania “O piele sănătoasă” lansată de ALMA CLINIC - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Publicitate  >  Articolul curent

Profită de campania “O piele sănătoasă” lansată de ALMA CLINIC

De    •   Publicat acum 3 ani, 9 iunie 2017   •   2 comentarii

 • La orice consult dermatologic efectuat în perioada 1-31 iunie, beneficiați de o dermatoscopie gratuită a alunițelor de pe corpul dumneavoastră

.

 

Clinica medicală fălticeneană ALMA CLINIC s-a alăturat campaniei naționale de conștientizare a pericolului expunerii necontrolate la soare și de depistare precoce a cancerului de piele. În luna iunie, cea mai modernă clinică privată  îți oferă gratuit posibilitatea să fii consultat de un medic dermatolog.

Vino la ALMA CLINIC  în perioada campaniei “O piele sănătoasă”  (1 iunie – 30 iunie) pentru o consultație la medicul dermatolog ieșean Elena Crihan și vei beneficia GRATUIT de dermatoscopia alunițelor.

 

 

 • Care sunt semnele unei boli de piele și ce ar trebui să te îngrijoreze

.

Creșterea numărului de afecțiuni dermatologice bazate pe o expunere îndelungată a pielii la razele ultraviolete naturale sau artificiale , pe fondul unui teren genetic favorizant, i-a determinat medicii specialiști să tragă un semnal de alarmă și să demareze o serie de campanii de informare și prevenire.

Dermatologii spun că este foarte important să reacționăm atunci când observăm că la nivelul pielii anumite formațiuni preexistente și-au schimbat forma/culoarea sau dimensiunea, ne-au apărut noi formațiuni pe piele sau în zonele de pe corp expuse razelor solare avem anumite leziuni care evoluează.

.  

 • Dermatoscopia, o metodă simplă și eficientă

.

Dermatoscopia este o analiză indispensabilă pentru diferențierea leziunilor inofensive de cancerul de piele.

Un examen dermatoscopic perioadic îți poate salva viața –  este o metodă neinvazivă care permite evaluarea și o mai bună vizualizare a culorilor și microstructurilor epidermei, a joncțiunii dermoepidermice și a dermei papilare, care nu este vizibilă cu ochiul liber. Aceste structuri sunt în mod specific corelate cu caracteristicile histologice. Identificarea modelelor de diagnostic specifice legate de distribuția culorilor și a structurilor dermoscopice poate sugera mai bine o leziune cutanată pigmentată malignă sau benignă. Utilizarea acestei tehnici oferă un ajutor valoros în diagnosticarea leziunilor pielii pigmentate.

.

 • Cum mă programez la ALMA CLINIC

.

Sună acum la numerele de telefon 0754.471.246 sau 0330.100.323 pentru a te programa sau vino direct la sediul clinicii din municipiul Fălticeni, strada Ana Ipătescu nr.9A (vizavi de Piața agroalimentară Fălticeni), între orele 07.30 și 19.00.

.

.

.

SERGIU JIPA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 9 iunie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 9, 2017 @ 12:03 pm
 • Sub: Publicitate, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Iulian spune:

  Cancerul de piele este groaznic si apare la multi oameni.E buna campania si trebuie sa te examineze un doctor bun daca ai alunite ciudate.Pacat ca nu înțelege omul pana nu o pățește.Stau ca p…stii la soare si nu se tratează.

 2. Fălticineanul spune:

  Campania este buna dar fălticinenii nu se gândesc la pielea lor si nu se îngrijesc.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5AjlMB to the field below: