Un fost polițist sucevean are “lipici” la găsit și predat obiecte pierdute.   Ultimul caz, o bancnotă de 50 de lei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un fost polițist sucevean are “lipici” la găsit și predat obiecte pierdute.   Ultimul caz, o bancnotă de 50 de lei

De    •   Publicat acum 3 ani, 26 mai 2017   •   Fara comentarii

Inspectoratului de Poliţie Suceava a acordat o diplomă de merit şi titlul de  Cetăţean al lunii mai  unui fost angajat al instituţiei, Dumitru Leizeriuc ( 88 ani ) pentru spiritul civic de care dă dovadă.

Fostul polițist a găsit, pe strada 6 Noiembrie, o bancnotă de 50 de lei, pe care a predat-o la IPJ pe bază de proces-verbal pentru a fi restituită persoanei care a pierdut-o sau a fi depusă în contul special instituit în astfel de cauze.

Nu este prima oară când Leizeriuc recurge la astfel de gesturi : în 2003 a predat autorităţilor suma de 1.092.000 lei găsită în curtea Spitalului cardiologic Voineşti – Covasna ( unde era internat ), ulterior o altă sumă de bani a fost găsită în autogara Suceava şi predată polițiștilor, iar în 2014 a găsit un telefon mobil care a fost restituit persoanei care îl pierduse.

Comunicatul emis de IPJ Suceava este emoționant Leizeriuc continuă să preţuiască adevăratele valori şi să le promoveze prin exemplu personal pe care îl dă.

Colaborarea dintre poliţie şi cetăţeni, comunicarea şi relaţionarea duc la permanentizarea stării de normalitate socială.

Poliţiştii suceveni mulţumesc tuturor celor care aşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii şi colaborează prin toate modurile care le stau la dispoziţie, siguranţa socială fiind o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional”.   

Totuși, biroul de presă al IPJ nu mai precizează ce s-a întâmplat cu bancnota de 50 lei găsită de Leizeriuc pe strada 6 Noiembrie…


 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 26 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 26, 2017 @ 6:30 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 28wsN3 to the field below: