Scara exterioară de la maternitatea Fălticeni trebuie protejată cu elemente rezistente la foc - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Scara exterioară de la maternitatea Fălticeni trebuie protejată cu elemente rezistente la foc

De    •   Publicat acum 3 ani, 26 mai 2017   •   2 comentarii

 

În ședința din 30 mai, consilierii locali din Fălticeni vor aproba darea în administrare Spitalului municipal a noii maternități de pe strada Ion Creangă nr. 84A – Secțiile de obstetrică-ginecologie și neonatologie ( 616 mp ), construcție anexă ( 126 mp ) și teren aferent 3.733 mp.

Lucrările au fost recepționate pe 29 martie, conform unui proces verbal, de o comisie cu următoarea componență :președinte – viceprimarul Constantin Bulaicon, membri – reprezentant ISC Gina Croitoru, reprezentant ISU Cezar Sercan, specialist Corneliu Bujor, specialist Flavius Gagiu, secretarii comisiei – diriginte de șantier structură și arhitectură Stelian Lupu, diriginte de șantier rețele electrice Oana Nechita, invitați – reprezentant constructor  Tehnnocon  Vlad Simerea, reprezentant constructor  Dasart  Daniel Botescu, reprezentant proiectant Eftime Istrati.

Comisia de recepție a precizat că se impune protejarea scării exterioare de evacuare a etajului față de golurile de fereastră ( amplasate la mai puțin de 3 metri față de gabaritul scării ) cu elemente rezistente la foc 15 minute.

 .

 .

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 26 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 26, 2017 @ 9:17 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Tic spune:

  Nu este corect, Liviu Blanaru si Daniel Botescu ,cumatri Primarului nu au fost enumerati, uitati repede de lucrarile facute ieftin si de calitate in termen scurt.

 2. mobutu sese seko kuku ngbendu wazabanga spune:

  Băi frate, dar cine a făcut proiectul, cine l-a avizat, cine a recepţionat lucrarea? Să plătească toţi de la primul la ultimul! Probabil că nu au nici rampe de acces pentru persoanele cu handicap locomotor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string V7Y3nh to the field below: