Slavă PSD!  Mulțumiri fără număr pentru ministrul Sănătății, la Fălticeni  :  “Vreau să vă mulțumesc și să vă asigur că vom face toate demersurile care ne stau nouă în putință și sunt sigur că putem conta pe sprijinul și ajutorul dvs” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Slavă PSD!  Mulțumiri fără număr pentru ministrul Sănătății, la Fălticeni  :  “Vreau să vă mulțumesc și să vă asigur că vom face toate demersurile care ne stau nouă în putință și sunt sigur că putem conta pe sprijinul și ajutorul dvs”

De    •   Publicat acum 3 ani, 19 mai 2017   •   2 comentarii

Supervizați  de șeful PSD Suceava – senatorul Ioan Stan, oficiali județeni și locali au adus, azi, ministrului Sănătății Florian Bodog un lung șir de mulțumiri pentru interesul și grija pe care le arată județului Suceava și, în mod particular, orașului Fălticeni.

ZdpN  a spicuit o serie dintre aceste declarații  de periat,  care, într-o anumită măsură, ne-au făcut să ne amintim cu nostalgie de perioada comunistă, Epoca de Aur Nicolae Ceaușescu.

 

Prefectul Mirela Adomnicăi :  “Prezența dlui. ministru la Fălticeni reprezintă o garanție că și demersurile ulterioare pentru finalizarea tuturor investițiilor necesare pentru asigurarea în cele mai depline condiții de siguranță și calitate pentru cetățenii din zonă vor fi asigurate în acest sens.

Mulțumesc încă o dată, sunteți alături de noi și prezența dvs., repet, reprezintă pentru noi o garanție că vom finaliza toate demersurile pe care le avem în vedere pentru asigurarea unor servicii de calitate”.

 

Primarul Cătălin Coman :  “Vreau să vă mulțumesc cu toată sinceritatea pentru sprijinul, ajutorul, suportul moral, ne-ați încurajat, ați fost alături financiar.

Vă mulțumesc cu toată sinceritatea, repet, pentru că într-adevăr munca dvs,, eforturile pe care le faceți se concretizează și se materializează în servicii medicale de calitate la Fălticeni.

Vreau să vă mulțumesc și să vă asigur că vom face toate demersurile care ne stau nouă în putință și sunt sigur că putem conta pe sprijinul și ajutorul dvs.”

 

Directorul spitalului Vlad Morariu :  “Vă mulțumim din suflet că ați fost alături de noi și ați venit la Fălticeni, de asemenea mă alătur dlui. primar cu mulțumirile pentru ajutorul acordat tuturor cetățenilor din Fălticeni și zonei arondate în sprijnirea construcției și finalizării investiției pe care o avem în derulare.

Sperăm să ne primiți cu drag și data viitoare când venim la București pentru finanțarea în continuare”.

 

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 19 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 19, 2017 @ 10:58 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Ion spune:

  De ce nu au venit toti constructorii la inaugurarea maternității? Lipsesc Daniel si Liviu si fără scara de incendiu sau fără acoperișul si izolatia lor nu e corect sa se deschida unitatea spitaliceasca! Ce dacă sunt de la PSD? Si Simerea e de la PSD si mama lui lucrează la Primăria Fălticeni. Nu se pune ca a fost PDL-ist?

 2. Bisturescu spune:

  Bravo PSD. La o asa unitate spitaliceasca, viitoarele mamici din restul judetului se vor inghesui sa vina la noi la Falticeni. Va fi bataie mare ………… falticeniul un fel de AKH regional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string LS7jUg to the field below: