Noaptea Muzeelor: duplex cultural Suceava – Fălticeni.   La Cetatea de Scaun va avea loc un spectacol pirotehnic - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Cultural  >  Articolul curent

Noaptea Muzeelor: duplex cultural Suceava – Fălticeni.   La Cetatea de Scaun va avea loc un spectacol pirotehnic

De    •   Publicat acum 3 ani, 18 mai 2017   •   Fara comentarii

 

Pe 20 mai, de Noaptea Muzeelor, sucevenii și fălticeneni vor putea vizita gratuit muzeele din cele două orașe.

În municipiul Suceava ora de începere a evenimentelor este 18 – Muzeul de Istorie – spectacol instrumental și de poezie susținut de elevii Colegiului Național de Artă  Ciprian Porumbescu  Suceava, Muzeul Satului Bucovinean  –  spectacol folcloric susținut de Ansamblul  Ciprian Porumbescu,  Hanul Domnesc –  recital Cătălin Condurache și Sandy Deac.

Ora 19,30 va aduce la Muzeul de Științele Naturii recital de nai susținut de Asociația culturală Friderich  Schwartz,  iar la 21,30 la Cetatea de Scaun  se va desfășura spectacolul pirotehnic Ciuleandra  susținut de Ordinul Solomonarilor Suceava.

De Noaptea Muzeelor sucevenii vor putea vizita și muzeele din Fălticeni, prin intermediul unui parteneriat încheiat între Muzeul de Artă  Ion Irimescu  și Muzeul Bucovinei.

Pe 20 mai, la ora 18 și ora 21 un autocar va pleca din Suceava (din fața Muzeului de Istorie) spre Fălticeni, unde doritorii vor putea vizita Muzeul de Artă  Ion Irimescu,  Muzeul Apelor  Mihai Băcescu  și Galeria Oamenilor de Seamă.

În cadrul acestui parteneriat , mai mulți fălticeneni vor putea să viziteze Muzeul de Istorie și Cetatea de Scaun.

Plecările din Fălticeni vor avea loc la 17,30 și 21,30 din fața Muzeului de Artă  Ion Irimescu.

Intrarea la toate obiectivele este gratuită începând cu ora 18 până la ora 24, cu excepția Muzeul Satului Bucovinean care se va închide la ora 20.

 

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 18 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 18, 2017 @ 12:27 pm
 • Sub: Cultural, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ZTT6hL to the field below: