Monumentul Unirii din Suceava, proiectul “curajos” al lui Flutur, sabotat de Guvern. Comitetul local de inițiativă nu a primit fonduri, dar are slogan - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Monumentul Unirii din Suceava, proiectul “curajos” al lui Flutur, sabotat de Guvern. Comitetul local de inițiativă nu a primit fonduri, dar are slogan

De    •   Publicat acum 3 ani, 18 mai 2017   •   Fara comentarii

Încă un proiect trâmbițat de anul trecut de șeful Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur ( PNL ) este pe cale să moară subit.

Mult doritul monument al Marii Uniri care să fie inaugurat anul viitor, la centenar, nu dispune de fondurile necesare din partea Guvernului.

În octombrie anul trecut, Flutur prezenta nu mai puțin de 30 de investiții pe care le numea  “curajoase”, toate în cinstea centenarului.

CITEȘTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2016/10/13/ceausescu-era-mic-copil-flutur-are-30-de-obiective-curajoase-in-cinstea-centenarului-marii-uniri-inclusiv-un-monument-nou-la-suceava/

În februarie acest an, la USV avea loc o întâlnire de lucru la care au fost prezenți oameni din eșalonul 2 al Guvernului, care nu au știut ce să răspundă solicitărilor bănești ale gazdelor.

 

CITEȘTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/02/03/flutur-si-lungu-vor-investitii-majore-si-celebrarea-zilei-bucovinei-la-centenarul-marii-uniri-reprezentantii-guvernului-doar-act-de-prezenta/

La începutul acestei luni, pe scena teatrului din Suceava, Flutur se plângea președintelui Iohannis că “nu se poate ca Guvernul să nu acorde atenția cuvenită centenarului Marii Uniri și asta cât mai repede, pentru că altfel va fi prea târziu”.

Ieri, primarul liberal al municipiului reședință Ion Lungu a declarat, referindu-se la întâlnirea cu ministrul secretar de stat din Ministerul Culturii, că “l-am întrebat dacă știe ceva de centenar.

Na, nu prea mi-a dat niciun răspuns… ”

Iar în ceea ce privește monumentul Unirii, Lungu a spus că  “o să am o discuție foarte concretă cu dl. președinte Gheorghe Flutur dacă mai facem sau nu mai facem acel monument al Unirii, să vedem dacă facem, cum îl facem, unde-l facem, deja este târziu” .

Mâine dimineață la Primăria Suceava se va desfășura ședința Comisiei Centenar.  Chiar și fără bani alocați de la nivel central, membrii comisiei ( reprezentanți ai Primăriei, cadre didactice, oameni de cultură, ziariști ) au avut bunăvoință și au elaborat sloganul :  Preluăm trecutul, premiem prezentul, pregătim viitorul !

 

 

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 18 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 18, 2017 @ 7:04 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Yqo39Q to the field below: