Ministrul Sănătății despre mutarea aparaturii medicale cu tractorul la Fălticeni: “Nu cred că pentru vizita mea se grăbeau” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Ministrul Sănătății despre mutarea aparaturii medicale cu tractorul la Fălticeni: “Nu cred că pentru vizita mea se grăbeau”

De    •   Publicat acum 3 ani, 18 mai 2017   •   Fara comentarii

Ministrul Sănătății Florian Bodog, care mâine dimineață este așteptat la Fălticeni pentru a inaugura noua maternitate, a declarat pentru  Agerpres  – referitor la transportul aparaturii medicale cu tractorul de la Spații Verzi al Primăriei – că  “verbal am fost anunțat că aceste incubatoare au fost transportate cu o benă, însă am fost asigurat că și am solicitat să se verifice acest lucru, am fost informat că incubatoarele vor fi sterilizate.

Nu cred că pentru vizita mea se grăbeau.

Eu cred că se grăbeau pentru că doreau să asigure copiilor, din ceea ce am înțeles eu se mută maternitatea dintr-un sediu vechi”.

Maternitatea din Fălticeni a devenit celebră la nivel național după ce mai mulți angajați ai Primăriei, care purtau salopete inscripționate cu  Salubritate,  au fost filmați marți descărcând aparatură medicală din remorca unui tractor.

Primarul Cătălin Coman a ținut să precizeze că tractorul respectiv este folosit de angajații de la Spații verzi,  iar managerul spitalului Vlad Morariu a spus că remorca a fost spălată și acoperită cu carton și că, oricum, toate lucrurile transportate vor fi sterilizate.

Direcția de Sănătate Publică a derulat o anchetă care nu s-a lăsat cu nicio sancțiune.

Ieri conducerea spitalului a depus la DSP documentația pentru obținerea autorizației sanitare de funcționare, iar azi inspectorii au prelevat probe pentru efectuarea testelor de sanitație.

 

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

Sursă foto : Facebook

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 18 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 18, 2017 @ 3:36 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string OvUrTN to the field below: