Bărbatul din Capu Câmpului care și-a înjunghiat soția, trimis în judecată - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Bărbatul din Capu Câmpului care și-a înjunghiat soția, trimis în judecată

De    •   Publicat acum 3 ani, 18 mai 2017   •   Fara comentarii

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a lui Dumitru Cioban, cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă la violență în familie.

El și soția lui, C.E., locuiesc în comuna Capu Câmpului.

De mai mult timp  C.E. obișnuia să consume cantităţi mari de băuturi alcoolice, motiv de certuri şi scandaluri permanente între soţi.

Pe 10 aprilie bărbatul a plecat de la domiciliu pentru a desfăşura diverse activităţi pe un teren agricol, iar când a revenit acasă a finalizat unele activităţi gospodăreşti după care, seara, a intrat în casă.

Acolo a descoperit-o pe soţia sa în stare de ebrietate.

Deranjat, Cioban a lovit-o pe femeie peste faţă cu palmele şi pumnii, apoi a luat un cuţit de bucătărie şi a lovit-o în partea laterală dreapta a toracelui.

După aplicarea loviturii cu cuţitul, el şi-a dat seama că i-a produs soţiei o vătămare destul de gravă şi i-a propus să solicite ajutorul altor persoane.

Întrucât soţia a refuzat, bărbatul şi-a finalizat treburile gospodăreşti şi s-a culcat.

În dimineaţa următoare, Cioban s-a dus la locuinţa vecinului său, l-a informat că soţia sa a avut un accident în seara precedentă, iar vecinul a solicitat telefonic o ambulanţă.

La scurt timp, la locuinţa celor doi soţi s-a deplasat un echipaj medical, iar ulterior şi poliţiștii.

Conform concluziilor cuprinse în raportul de constatare medico-legală victima a prezentat traumatism cranio-facial şi traumatism toracic.

Leziunile au necesitat în vederea vindecării 25 – 30 zile de îngrijiri medicale, plaga parasternală dreapta punând în primejdie viaţa victimei.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Suceava.

 

SORIN NICA

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 18 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 18, 2017 @ 6:49 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bcKEOI to the field below: