Percheziții DNA în Suceava și Iași.   Sunt vizate posibile infracțiuni de corupție la Direcția de Administrare a Drumurilor - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Percheziții DNA în Suceava și Iași.   Sunt vizate posibile infracțiuni de corupție la Direcția de Administrare a Drumurilor

De    •   Publicat acum 2 ani, 16 mai 2017   •   Fara comentarii

UPDATE /  Potrivit unui comunicat transmis de Consiliul Judeţean Iaşi, procurorii DNA au ridicat documente cu privire la contracte de execuţie a lucrărilor de întreţinere a DJ 248 A Iaşi – Voineşti-Tibăneşti, încheiate cu firma CON TED COMPANY, contracte de servicii şi întreţinere curenta a drumurilor pe timp de iarna.

Au mai fost vizate şi documentele cu privire la acţiunile de audit public intern dispuse de preşedintele CJ referitoare la lucrările de întreţinere la DJ 248A, precum şi la actiunea de audit a CJ pentru lucrări de întreţinere pe timp de vară a tronsonului de drum DJ 282 limita Iaşi – Movileni – Gropnița.

…………………………………………………….

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2016 — 2017.

Azi sunt efectuate percheziții domiciliare în 15 locații, situate în județele Iași și Suceava, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Perchezițiile procurorilor DNA sunt la Consiliul Județean Iași și Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor Județene și vizează, potrivit unor surse judiciare, suspiciuni de săvârșire a infracțiunilor de luare de mită și abuz în serviciu.

 

 

 

SORIN NICA

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 16 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 16, 2017 @ 12:33 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ddDNnS to the field below: