Mutare hei-rupistă la maternitatea Fălticeni: incubatoare pentru bebeluși transportate cu tractorul de la Salubritate.  Ministrul Sănătății ar fi de acord ? - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Mutare hei-rupistă la maternitatea Fălticeni: incubatoare pentru bebeluși transportate cu tractorul de la Salubritate.  Ministrul Sănătății ar fi de acord ?

De    •   Publicat acum 3 ani, 16 mai 2017   •   7 comentarii

Anchetă la maternitatea din Falticeni după ce au fost date publicității imaginile cu incubatoare pentru bebeluşi născuţi prematur transportate de la actuala la noua maternitate cu tractorul muncitorilor de la Salubritate.

Pe Facebook a fost postată o filmare de amator care arată muncitori ai Primăriei Fălticeni descărcând din remorca tractorului aparatura medicală și cărând-o apoi pe scări.

Primarul Cătălin Coman spune, potrivit DIGI24, că a fost solicitat să ajute maternitatea la mutarea în noul sediu de pe strada Ion Creangă și că singurul mijloc de transport pe care a putut să-l pună la dispoziție a fost tractorul cu care de obicei angajații cară mobilierul stradal, echipamentele și celelalte materiale de care au nevoie pentru curățenia orașului.

Cum cei de la maternitate nu au avut nicio obiecție, muncitorii au mutat aparatura nesupravegheați și fără ca aceste dispozitive să fie ambalate corespunzător.

La vederea imaginilor, conducerea Direcției de Sănătate Publică Suceava a anunțat că deschide o anchetă la maternitate pentru că modul în care a fost transportată tehnica medicală încalcă normele sanitare.

Graba cu care se mută aparatura medicală este generată de vizita ministrului Sănătății Florian Bodog, care vineri la ora 7,30 va inaugura noua maternitate din Fălticeni.

 .

 .

 .

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

Sursă foto : Facebook

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 16 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 16, 2017 @ 7:22 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

7 comentarii

 1. Viorel spune:

  2 000 000 lei, bani cheltuiti degeaba, maternitatea se va muta in spitalul nou ?

 2. Iasmine spune:

  Asa munca, asa municipiu, asa tara

 3. arhivistul spune:

  O domniță de la maternitate ar trebui ejectată prin cezariană din funcția pe care o ocupă. Care domniță? Domnița aia isterică care amenința consilierii locali cu certificate de deces în alb cînd se discuta despre mutarea maternității de pe Sucevei pe Ion Creangă. Să dea Domnul să nu folosească domnița certificatele după deschiderea maternității cărate ieri cu tractorul municipal insalubru.

 4. Ai!AI!AI! spune:

  De cate ori ma intorc gasesc cate o perla superperlata postata.Intrebare: crede cineva ca aparatura adusa eventual in containere speciale,se pune in functiune pt pacienti,dupa ce a fost montata in noul spatiu fara dezinfectie prealabila!?Daca crede asa ori e cu intelectul bruiat in functionare de radiatii remanente din perioada prenatala ori e nebun .Daca in timpul transportului nu s-a distrus nimic din aparatura e OK.Oricum, dupa montare trebuie sterlizata si dezinfectata si mai mult,toata cladirea trebuie controlata daca nu contine pe undeva microbi patogeni.Abia dupa aceasta verificare pot fi cazati acolo primii pacienti!Cred ca iar ma inscrie cineva cu multa sarguinta pseudoneuronala la PSD dupa aceasta postare!

 5. Tudorache spune:

  Cica vine Tolontan, zice-se ca e rost de descoperit inca un secureanu, omul pe care-l cauta este cineva cu bani multi, care e la fel de agresiv verbal cat si fizic, care agreseaza, nu numai personalul din subordine, ci si ziaristii, precum cei de ieri.
  Perjonagiul respectiv acum 10 ani venea cu rata de la iasi, acuma calareste multi cai putere.

 6. Ai!AI!AI! spune:

  E adevarat ca trec mai rar Falticeni si prin tara,dar tot sunt la curent cu ce hram poarta multe persoane.Dar spre rusinea mea,habar nu am cine este acest domn Tolontan.Daca are cineva bunavointa pate imi zice si mie!Daca se ocupa de cei agresivi trebuie sa fie cinea incoruptibil din politie,banuiesc eu.Dar ,sincer ,habar nu am despre acest personaj ceva!

 7. partidul, tractorul si maternitatea spune:

  Tractorul, aparatura medicala si echipa de salubritate. Nu e subiect de comedie ci e modul de lucru la Falticeni. Imaginile astea penibile te duc cu gândul la India sau Pakistan. Acolo ar trebui sa ajungă responsabilii acestei idei grozave.
  Urmeaza sa se mai faca de ras si ministrul sanatatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string zjuQk5 to the field below: