Ministrul Sănătății va inaugura vineri dis-de-dimineață noua maternitate din Fălticeni. DSP va trimite ulterior rezultatele probelor - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Ministrul Sănătății va inaugura vineri dis-de-dimineață noua maternitate din Fălticeni. DSP va trimite ulterior rezultatele probelor

De    •   Publicat acum 1 an, 15 mai 2017   •   1 comentariu

 .

După mai multe termene de finalizare depășite, în sfârșit noua maternitate din Fălticeni își va deschide porțile.

Vineri – 19 mai, la ora 7,30, ministrul PSD al Sănătății Florian Bodog va participa la acest eveniment, la invitația colegilor județeni de partid.

“Maternitatea este funcțională, se lucrează acum la ultimele retușuri, se cară mobilierul, sterilizatorul și toate celelalte.

Săptămâna viitoare, după ce vom primi și rezultatul probelor de la DSP să ne mutăm în casă nouă.   

Ora 7,30 e ora convenită de dl. ministru”  a declarat azi, la ședința CL, primarul PSD Cătălin Coman.

Lucrările la maternitatea de pe strada Ion Creangă s-au întins pe parcursul unui an, cheltuielile fiind de peste 1,7 milioane lei.

Unitatea va dispune de 40 de paturi.

 

 

 

MIHAI SPÎNU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 15 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 15, 2017 @ 8:46 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Gabriel spune:

  Este incredibil cat de tampiti putem fi in aceasta amarata de urbe , si cum totul are “un rost in viata” , uite ca trebuia sa o dea cu oistea in gard (unii) pentru a ne face de K.K.t pe langa shutzii, romii aka tzigani, prostituatele aka kurve in faimosul occident, de care ne mandrim cu exemplarele locale …

  ” Primarul municipiului Fălticeni spune că a fost solicitat să ajute maternitatea la mutarea în noul sediu și singurul mijloc de transport pe care a putut să-l pună la dispoziție a fost tractorul cu care de obicei angajații de la salubritate cară mobilierul stradal, echipamentele și celelalte materiale de care au nevoie pentru curățenia orașului. ”

  http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/video-incubatoare-pentru-bebelusi-transportate-de-angajatii-de-la-salubritate-725427

  nu pot sa cred ca acest individ , acum savureaza inca o victorie PeSeDista
  si “falticinenii” sunt multumitzi, fericitzi de tot; absolut tot !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string QSgsMT to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com