Fostul comandant al Forţei Speciale din Direcţia Informaţii Militare, cetățean de onoare al Fălticeniului: “N-am învățat că trebuie să mergem toți pentru același țel” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Fostul comandant al Forţei Speciale din Direcţia Informaţii Militare, cetățean de onoare al Fălticeniului: “N-am învățat că trebuie să mergem toți pentru același țel”

De    •   Publicat acum 1 an, 15 mai 2017   •   Fara comentarii

Generalul de brigadă (rez.) Marius Dumitru Crăciun, fost comandant al Forţei Speciale din cadrul Direcţiei Informaţii Militare, a primi azi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Fălticeni.

În vârstă de 57 de ani, el a condus, în ultimii 7 ani, această structură.

Anterior, Crăciun a fost şeful cercetării şi şef de stat major la Batalionul 495 Misiuni speciale / Brigada 2 Paraşutişti, comandantul Batalionului 64 Paraşutişti, ofiţer internaţional de stat major în Celula Coordonarea Parteneriatului pentru Pace NATO și şeful echipei observatori militari ONU în Congo.

.

.

În cuvântul său, după prezentările făcute de mai mulți colegi și profesori și după votul dat de consilierii locali, Crăciun a mulțumit pentru titlul acordat, spunând că “nici când am semnat la căsătorie nu am fost așa de emoționat”.

 

 

 

Crăciun a rememorat traseul urmat în unitățile de învățământ și de pregătire :   “Sunt unele lucruri pe care, în continuare, nu pot să le fac cunoscute.

În legătură cu lucrarea mea de doctorat, am spus că toate sistemele de arme trebuie să fie și sistem de transmitere și să fie în legătură cu ceilalți sensori pentru a putea reacționa în mod oportun.

Să zicem că Ministerul a ascultat, dar nu în totalitate…

N-am învățat încă, după atâția ani, că trebuie să acționăm în mod concentric pentru a obține efectele necesare, pe românește să mergem toți pentru același țel.

Din păcate se întâmplă nu numai în sistemul militar…

Cei prezenți au ciocnit pahare cu șampanie, noul cetățean de onoare invitându-i pe toți la  Casa Carp pentru a continua depănarea amintirilor.

 .

MIHAI SPÎNU

Ziaruldepenet.ro

.

GALERIE FOTO:

.

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 15 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 15, 2017 @ 8:15 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string Mk6tkn to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com