Foresta Suceava trece fără emoții, cu 2 – 0, de Luceafărul Oradea - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Foresta Suceava trece fără emoții, cu 2 – 0, de Luceafărul Oradea

De    •   Publicat acum 1 an, 6 mai 2017   •   Fara comentarii

*stadion Areni / 20 grade celsius  / gazon bun / aproximativ 500 de spectatori

*șuturi pe poartă 6 – 2 / cornere 4 – 7 / cartonașe galbene 1 – 1

.

.

Astăzi, în etapa 33 a Ligii 2 la fotbal, greu încercata Foresta  Suceava ( echipament alb ) a învins fără mari probleme cu 2 – 0 ( 1 – 0 ) pe vecina de clasament Luceafărul  Oradea.

La meci a venit și primarul Ion Lungu.  Membrii galeriei Forestei,  tot mai puțini, nu au mai avut steaguri, așa că au agitat propriile tricouri.  Marius Matei, cel care a înscris golul Forestei  în partida din Cupa României cu  Steaua,  aflat pe banca de rezerve a  Luceafărului,  a fost aplaudat de spectatori.

Gazdele încep bine și în 6’ deshid scorul :  Lung se înălță în careu și trimite cu capul în poarta apărată de Began ( L ).  ( foto sus )

Loviturile de cap rămân principalele probleme pentru portarul oaspete, care reușește să rețină sau să respingă baloanele trimise de Rusu ( 14’ ) și Mutu ( 31’ ), pentru ca în 38’ să respingă în extremis șutul lui Dumitriu.

La faza următoare, orădenii reclamă fault în careu la Arnăutu, dar arbitrul lasă jocul să curgă.

În 40’ Rusu trimite o ghiulea pe lângă poartă și, nervos, lovește un panou publicitar din spatele porții.

 .

 

 .

Foresta începe bine și cea de-a doua repriză :  în 49’ Rusu îl găsește bine pe partea dreaptă pe Cerlincă, care șutează în colțul opus, bară – gol.

Cerlincă și Chișidean ( L ) primesc cartonașe galbene în 50’ după îmbrânceli la mijlocul terenului.

Orădenii au o ocazie în 53’, Chiș trimite cu capul peste poartă, în 61’ Rusu imitându-l.

Portarul Niga are ceva de lucru la șutul lui Roșu ( L – 65’ ) și la capul lui Arnăutu ( L – 69’ ), după care Mutu respinge mingea în plasa laterală, dând emoții spectatorilor și coechipierilor în 72’.

Rusu revine la rampă : 73’ – șut plasat pe care portarul orădean îl respinge greu și 85 ’ – balon peste poartă după mai multe pase care au năucit apărarea  Luceafărului.

Victorie fără probleme a sucevenilor ( oaspeții au fost mai buni la numărul cornerelor ), care acumulează puncte în clasament, dar nu și bani în cont.  În următoarea etapă, pe 13 mai,  Foresta  va juca în deplasare cu  CS  Afumați.

.

 

.

RADU OSTAFIE

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 6 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 6, 2017 @ 3:17 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string 7urHbe to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com