Armă cu aer comprimat descoperită de polițiști în urma unei percheziții la Voievodeasa - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Armă cu aer comprimat descoperită de polițiști în urma unei percheziții la Voievodeasa

De    •   Publicat acum 3 ani, 4 mai 2017   •   Fara comentarii

Ieri, în baza mandatelor emise de Judecătoria Rădăuți, în cauza privind furturile comise pe raza comunei Sucevița în perioada 24 – 26 aprilie de un minor de 16 ani, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Marginea au efectuat 4 percheziţii domiciliare în Sucevița, sat Voievodeasa.

La locuința unui bărbat de 56 de ani au fost descoperite și ridicate 18 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 180 lei, bunuri despre care bărbatul a declarat că le-a achiziționat din piața municipiului Rădăuți.

Cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la locuința unui alt localnic, polițiștii au identificat o armă neletală cu aer comprimat, având seria de identificare polizată.

Fiul proprietarului imobilului, un minor de 17 ani, a declarat că arma i-a fost dată de frații săi, în urmă cu aproximativ 2 ani, înainte ca aceștia să plece în Germania.

Minorul de 17 ani nu deține permis de port armă, motiv pentru care polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În ceea ce privește activitatea infracțională a minorului de 16 ani, în baza probatoriului administrat s-a confirmat săvârșirea infracţiunilor de furt calificat ( 5 acte materiale ), distrugere, tentativă la furt calificat, furt, fapte comise în perioada ianuarie – aprilie 2017.

S-a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului de 16 ani, care a fost încarcerat în  arestul I.P.J. Suceava, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

 

 

 

 

SORIN NICA

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 4 mai 2017
 • de:
 • Ultima modificare: mai 4, 2017 @ 2:36 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string mrbRNK to the field below: