Peste 3 miliarde de lei vechi pentru demolarea fostului atelier mecanic de la Colegiul “Nicu Gane” Fălticeni. Consilierul ALDEA contestă valoarea mare a lucrării - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Peste 3 miliarde de lei vechi pentru demolarea fostului atelier mecanic de la Colegiul “Nicu Gane” Fălticeni. Consilierul ALDEA contestă valoarea mare a lucrării

De    •   Publicat acum 3 ani, 30 aprilie 2017   •   Fara comentarii

 

Demolarea realizărilor din Epoca Nicolae Ceaușescu costă mult administrația Cătălin Coman!

Fostul atelier mecanic al colegiului  Nicu Gane  Fălticeni, aflat într-o stare avansată de degradare, va fi dărâmat, acolo urmând a se construi un bloc destinat personalului medical de la spital.

Amplasat în apropierea terenului de sport, în partea dinspre strada Pleșești Gane, imobilul va scoate bani buni de la bugetul local pentru a fi culcat la pământ.

Primarul Cătălin Coman a propus, iar consilierii locali au aprobat alocarea a 265.000 lei pentru demolare.

La acești bani se adaugă 60.000 lei – studiu de rezistență întocmit anul trecut.

“Variantă acceptată de cei de la ANL, ei sunt finanțatorul, presupune eliberarea terenului, de fapt clădirea e aproape demolată.

Pânza freatică e foarte sus, la un metru jumătate”,  a precizat el.

Consilierul local ALDE, Gheorghe Aldea, i-a replicat primarului Coman că valoarea este mult prea mare pentru o lucrare ce vizează doar demolarea unui corp de clădire parțial ruinat.

Nu este prima oară când valoarea unei asemenea lucrări este contestată de opoziția fălticeneană: demolarea coșului de fum de la Școala Ioan Ciurea a costat de trei ori mai mult decât reconstruirea unui coș nou. Detalii AICI.

Schimbarea destinației fostului atelier în bloc de locuințe are votul consilierilor locali și acordurile Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar și al Colegiului  Nicu Gane.

DANIEL BOGHIȚĂ

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 30 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 30, 2017 @ 11:57 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Uytp0J to the field below: