Măsuri de ordine şi siguranţă publică asigurate de jandarmii suceveni în minivacanța de 1 Mai - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Măsuri de ordine şi siguranţă publică asigurate de jandarmii suceveni în minivacanța de 1 Mai

De    •   Publicat acum 3 ani, 28 aprilie 2017   •   Fara comentarii

 

În perioada 29 aprilie – 1 mai Inspectoratul de Jandarmi Suceava va acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine publică cu ocazia expoziției de mașini  Car and moto meeting  pe Platoul central din Câmpulung Moldovenesc și la 5 meciuri de fotbal în Rădăuţi, Fălticeni, Preutești, Vama și Vatra Dornei.

70 de jandarmi vor acţiona zilnic în cadrul dispozitivelor de menţinere a ordinii publice organizate în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Suceava în localităţile în care funcţionează structuri de jandarmerie.

De asemenea, 30 de jandarmi din cadrul posturilor montane ( Vatra Dornei, Broşteni, Câmpulung Moldovenesc, Suceviţa, Frasin şi Gura Humorului ) vor desfăşura zilnic activităţi preventive pe traseele turistice şi în staţiunile montane de interes naţional, pentru menţinerea unui climat de linişte, prevenirea şi combaterea infracţiunilor, respectarea legislaţiei privind organizarea activităţilor de picnic, a normelor de mediu şi a celor privind ariile şi rezervaţiile naturale protejate, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi pe traseele montane. Jandarmii montani vor patrula în apropierea spaţiilor de cazare şi a locurilor de campare a turiştilor, în zona munţilor Călimani şi Rarău, în locurile de agrement din Parcul Dendrologic Ariniş,  lunca râului Moldova şi zona Piatra Pinului.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava recomandă participanţilor la manifestări să respecte regulile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor, să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură.

În cazul în care observă producerea unor fapte antisociale, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor şi poliţiştilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin prin intermediul numărului 112.

 

SORIN NICA

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 28 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 28, 2017 @ 1:59 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string fUJvWI to the field below: