Un bărbat din Ipotești a vrut să despartă doi tineri care se certau pe stradă.   A folosit un cuțit și un spray lacrimogen - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un bărbat din Ipotești a vrut să despartă doi tineri care se certau pe stradă.   A folosit un cuțit și un spray lacrimogen

De    •   Publicat acum 2 ani, 27 aprilie 2017   •   Fara comentarii

Aseară, membrii unei patrule de jandarmi care executau serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona străzii Anastasie Crimca din Suceava au intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între 3 bărbaţi.

La vederea jandarmilor, unul dintre aceştia, identificat ulterior ca fiind P. Petru, 30 de ani din Ipoteşti, a încercat să părăsească zona în care a avut loc conflictul, fiind urmărit şi imobilizat în scurt timp de către jandarmi.

În cadrul verificărilor s-a constatat că în timp ce fraţii D.A. 20 ani şi D.S. 27 ani, ambii din Bosanci se certau în stradă, P. Petru, care se afla în trecere prin zonă, a intervenit pentru aplanarea conflictului.

Intervenţia acestuia i-a deranjat pe cei doi fraţi care i-au cerut bărbatului să nu se amestece într-o problemă care nu-l priveşte.

După intervenţia jandarmilor, D.A. și D.S. au reclamat că P. Petru a folosit asupra lor un spray iritant lacrimogen, după care l-a înjunghiat în braţ şi în picior pe unul dintre aceştia.

La faţa locului jandarmii au găsit, ascuns în gardul viu de pe marginea străzii, un cuţit.

Cele 3 persoane au fost conduse la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava pentru consultaţii.

În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii și liniștii publice, iar P. Petru a fost predat Poliţiei Suceava în vederea continuării cercetărilor.

SORIN NICA

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 27 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 27, 2017 @ 1:50 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string si3CfB to the field below: