Sucevean lovit de o mașină care mergea înapoi. Șoferul este cercetat pentru părăsirea locului accidentului - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Sucevean lovit de o mașină care mergea înapoi. Șoferul este cercetat pentru părăsirea locului accidentului

De    •   Publicat acum 2 ani, 26 aprilie 2017   •   Fara comentarii

 

Aseară, U.P.U. Suceava a sesizat că  la Spitalul Judeţean s-a prezentat un bărbat de 35 ani din municipiul Suceava, care a reclamat că a fost acroşat de o maşină, pe strada Grigore Antipa.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că victima, după ce a parcat autoturismul proprietate şi în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, a fost acroşată de un autoturism care efectua manevra de mers înapoi, condus de un bărbat de 37 ani.

După impact, conducătorul autoturismului a oprit, a coborât de la volan, a discutat cu victima, după care victima a plecat la spital cu autoturismul personal, condus de către soţia acestuia, iar conducătorul auto care l-a acroşat a plecat la domiciliu,  deplasându-se şi el ulterior la unitatea medicală, fără a sesiza producerea evenimentului.

Atât conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea  urmelor acestuia.

Polițiștii atrag atenţia şoferilor ca în cazul în care sunt implicaţi în evenimente rutiere a căror soluţionare este de competenţa poliţiei ( în special în cazul evenimentelor rutiere cu victime ) să nu modifice locul faptei şi să nu deplaseze vehiculele, fapta constituindu-se în infracţiune.

 

SORIN NICA

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 26 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 26, 2017 @ 6:19 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string vua2sB to the field below: