Fostul sediu al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, lăsat nefolosit de consilierii județeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Fostul sediu al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, lăsat nefolosit de consilierii județeni

De    •   Publicat acum 2 ani, 25 aprilie 2017   •   Fara comentarii

*vicepreședintele CJ  Seredenciuc :  „Deși am votat pentru scoaterea celor două puncte de pe ordinea de zi, am foarte mari rezerve că acțiunea pe care am făcut-o este corectă”

 

Consilierii județeni suceveni au aprobat, azi, doar încetarea dreptului de folosință gratuită al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților asupra imobilului proprietate publică de pe strada Vasile Bumbac nr. 14, fără a-l mai transfera.

Arhiepiscopia a predat sediul în care și-a desfășurat activitatea din anul 2008 deoarece s-a mutat în noua clădire din apropierea mănăstirii Sfântul Ioan cel Nou.

Totuși, imobilul de pe Vasile Bumbac nu a fost dat în folosință gratuită Asociației de dezvoltare intercomunitară de gestionare a deșeurilor și Asociației județene pentru apă și canalizare deoarece, după cum a spus președintele Gheorghe Flutur,  „a apărut așa o discuție cu liderul grupului de consilieri PSD   ( Dan Cușnir – n.r. )  cu spațiile pe care le vom prelua de la Arhiepiscopie.

Propunerea mea a fost alocarea de birouri pentruAsociația de dezvoltare intercomunitară de gestionare a deșeurilor și Asociația județeană pentru apă și canalizare.

Suntem obligați să asigurăm spațiu și securizare corespunzătoare a arhivelor SMID”.

În pofida apelurilor lui Flutur, PSD a refuzat să voteze proiectele ( era nevoie de două treimi din voturi ), așa încât acestea au fost retrase.

Vicepreședintele Viorel Seredenciuc ( PNL ) a precizat că  „deși am votat pentru scoaterea celor două puncte de pe ordinea de zi, am foarte mari rezerve că acțiunea pe care am făcut-o este corectă.

E neapărată nevoie ca cele două asociații să aibă spații unde să lucreze, sunt proiecte europene foarte mari în desfășurare.

În momentul de față cele două entități își desfășoară activitatea pe ici – pe colo,  volumul de muncă va fi imens, avem nevoie de spațiile respective”.

 

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 25 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 25, 2017 @ 7:24 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Tn31Eu to the field below: