Consilier județean împotriva cerșetorilor: “Te duci la o mănăstire și 3, 4, 5 cerșetori stau cu mâna întinsă, creează o impresie foarte urâtă față de străinul care ne vizitează Bucovina noastră dragă” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Consilier județean împotriva cerșetorilor: “Te duci la o mănăstire și 3, 4, 5 cerșetori stau cu mâna întinsă, creează o impresie foarte urâtă față de străinul care ne vizitează Bucovina noastră dragă”

De    •   Publicat acum 2 ani, 25 aprilie 2017   •   Fara comentarii

 

În ședința de azi, după ce au epuizat ordinea de zi, ultimul punct fiind informarea președintelui Autorității Teritoriale de Ordine Publică ( ATOP ) Eugen Șalar asupra eficienței serviciului polițienesc în primul trimestru al anului, consilierii județeni suceveni s-au întrecut în intervenții mai mult sau mai puțin pe subiect.

Tonul a fost dat de Simion Sticleț, care a spus că   „cei de la Circulație să fie cel puțin 25 %  din activitatea zilnică în stradă.  Plus combaterea cerșitului, te duci la o mănăstire și 3, 4, 5 cerșetori stau cu mâna întinsă, creează o impresie foarte urâtă față de străinul care ne vizitează Bucovina noastră dragă”.

Neatentă la perioada inclusă în raport, Oana Pintilei a cuvântat   „aprilie nu e prinsă în acest material, în perioada Paștelui au avut loc extrem de multe accidente, zilnic chiar”,  iar Dumitru Dumitru a continuat  „Nu se vorbește nimic despre munca în dosarele cu autori necunoscuți”.

Nu s-a lăsat mai prejos nici Gheorghe Monoranu :  „De la intrarea în Boroaia până la ieșirea din Praxia sunt 50 km/h, imediat la ieșirea din Praxia, pe cele două poduri, este limitare de viteză la 40.  Există un scop sau un motiv aparte pentru așa ceva ?”

A urmat Mihai Grozavu :  „Postul de poliție de la Mitocu Dragomirnei stă să cadă pe polițai și nimeni nu se gândește la o investiție.  Sunt foarte multe posturi de poliție care au mijloace de transport cu uzură avansată”.

Răspunzând parțial doleanțelor, Șalar a aprecizat că „ședințele ATOP sunt zonale.  Am primit solicitare de la Rădăuți pentru realizare de dispozitive inclusiv cu Poliția Locală”,  în timp ce șeful Inspectoratului de Poliție Dorel Aicoboae a tras linie la discuții :  “Fiecare post de poliție are în dotare cel puțin o mașină, funcționează aproape 24 din 24 de ore, este normal să aibă uzură, între 60 și 80 de milioane s-au investit în acest trimestru.  Avem 10 posturi de poliție în această situație ca și cel de la Mitocu Dragomirnei, de la minister am primit 6.000 lei să refacem 10 posturi de poliție”.

Cel mai haios a fost consilierul județean Mihai Gavril, care a afirmat serios că  “majoritatea sunt amenzi contra vitezei, asta cu siguranță o spun, deși în trafic există fel de fel de oameni, știe toată lumea, n-o spun eu acuma…  Dar de multe ori sunt prinși cu radarul oameni care au greșit o dată în viața lui  ( sic ! ).   Sunt alții care greșesc în continuu și nu-i vede nimeni.  Asta-i o întrebare care pare dubioasă !”, președintele Gheorghe Flutur neputând să se abțină “Întrebarea-i dubioasă ?”

 

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 25 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 25, 2017 @ 9:08 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string jTGCFL to the field below: