Un tânăr din Frătăuții Noi a sustras mașina fratelui său și a plecat să facă o plimbare, deși nu avea permis de conducere - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un tânăr din Frătăuții Noi a sustras mașina fratelui său și a plecat să facă o plimbare, deși nu avea permis de conducere

De    •   Publicat acum 1 an, 21 aprilie 2017   •   Fara comentarii

Ieri seară, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Gălănești au oprit pentru control un autoturism care circula pe drumul comunal Vuliva către centrul comunei Frătăuții Noi.

În momentul în care polițiștii s-au apropiat de autoturism în vederea solicitării documentelor pentru control, conducătorul auto a încercat să se sustragă, astfel că pe scaunul din dreapta față nu se afla nicio persoana, motorul era oprit, iar cheia în contact.

Pe bancheta din spate a fost identificat un tânăr de 19 ani din Frătăuții Noi, iar pe scaunul din stânga-față fratele acestuia.

Inițial aceste persoane au declarat că o altă persoană necunoscută a condus autoturismul și a fugit la vederea echipajului de poliție.

Ulterior tânărul de 19 ani a recunoscut că a condus autoturismul pe DC Vuliva fără a poseda permis de conducere.

Fiind efectuate verificări în bazele de date s-a constatat că tânărul de 19 ani nu este posesor de permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicul.

În urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul aparține unui bărbat de 30 de ani din Frătăuții Noi, fratele conducătorului auto, fiind sustras de tânărul de 19 ani din curtea locuinței, fără ca proprietarul să aibă cunoștință despre acest lucru.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

SORIN NICA

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 21 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 21, 2017 @ 5:43 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string omX1dy to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com