Șoferul băut care a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit un autoturism, arestat preventiv - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Șoferul băut care a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit un autoturism, arestat preventiv

De    •   Publicat acum 3 ani, 19 aprilie 2017   •   Fara comentarii

*el a fugit de la locul accidentului și a fost reținut de jandarmi pe când se ascundea în spatele unui gard viu

Foto arhiva

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava arestarea preventivă a lui Marian Pentelescu pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

În seara de 17 aprilie, el a condus autoturismul Mercedes CLS,  înmatriculat în Anglia, în care se afla împreună cu P.C.I., pe strada Calea Unirii din Suceava, direcția Burdujeni – centru.

La intersecția cu strada Traian Vuia nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului, intrând în coliziune cu autoturismul  Opel Astra  condus regulamentar de o femeie, C.A.M., care în urma accidentului a suferit leziuni traumatice.

Pentelescu a avut o îmbibație alcoolică de 1,60 g% respectiv 1,45 g% alcool pur în sânge în momentul depistării și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior de un echipaj de jandarmi care a pornit în căutarea acestuia.

Pentelescu și P.C.I. au fost identificați ascunzându-se în spatele unui gard viu de pe strada Traian Vuia.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi a dispus arestarea preventivă a lui Pentelescu pentru o durată de 30 de zile.

 

SORIN NICA

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 19 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 19, 2017 @ 7:39 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string IpScko to the field below: