CSU Suceava pierde categoric în play-out cu Steaua: 39 - 27 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

CSU Suceava pierde categoric în play-out cu Steaua: 39 – 27

De    •   Publicat acum 3 ani, 19 aprilie 2017   •   Fara comentarii

*Aruncări ratate 17 – 15  /  minute eliminare 6 – 8

Foto arhivă

În această seară, în play-outul Ligii Naționale la handbal, CSU  Suceava a fost învinsă, în deplasare, de  Steaua București cu 39 – 27 ( 18 – 12 ).

Partida dintre cele mai bine clasate echipe în play-out a început cu dominarea gazdelor, Sipka ratează două atacuri, dar sucevenii revin, astfel încât în 10’40”, după ce Mitrea transformă o lovitură de la 7 metri, conduc cu 6 – 5.

Bucureștenii revin la cârma jocului, încasează până în 14’06” 3 cartonașe galbene ( sucevenii unul prin Burlacu ), în 17’46” fac 11 – 6 pe tabelă.

CSU  trece prin momente grele, Baican reușește două goluri consecutive, ratează Burlacu, înscrie Ciubotariu, gazdele duc scorul la 12 – 9 în 22’00”.  În 22’55” Puljizovic încasează cartonaș galben, bucureștenii ratează 7 metri, iar sucevenii înscriu după o lovitură de penalitate prin Mitrea : 12 – 10 în 24’14”.

Într-un singur minut, 25, ratează Puljizovic și Ciubotariu, marchează Burlacu, apoi Puljizovic este eliminat 2’.  Gazdele nu mai iartă nimic, așa încât la pauză diferența se păstrează : 18 – 12.

În primele 5 din repriza secundă gazdele înscriu de 4 ori, iar sucevenii o singură dată, prin Baican.  Bucureștenii ratează în serie, de cealaltă parte Burlacu și Costea își înscriu numele pe lista marcatorilor, dar steliștii pun presiune și în 38’48” conduc cu 24 – 16.  Aruncările lansate de Puljizovic și Mitrea nu își ating ținta,  CSU este ținută în joc de portarul C. Tcaciuc, care respinge 4 torpile  la rând.

Șoldănescu și Costea încearcă să se mai apropie, replica gazdelor este devastatoare : 27 – 18 în 4542”.  Baican mai trimite o minge în poarta adversă, Puljizovic și Olariu îi urmează exemplul, dar lupta este grea, tabela indicând 32 – 22 în 50’58”.

Ultimele 10’ aduc golurile lui Burlacu ( de 2 ori ), Olariu, Târzioru și Puljizovic, în timp ce gazdele înscriu de 9 ori.

Principalii marcatori ai sucevenilor au fost Burlacu și Baican – câte 5 goluri.

Etapa următoare, pe 26 aprilie,  CSU  va juca acasă cu CSM  Făgăraș.

RADU OSTAFIE

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 19 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 19, 2017 @ 7:48 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string uZA3wD to the field below: