Victorie chinuită: Foresta Suceava - Metalul Reșița 2 - 1 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Victorie chinuită: Foresta Suceava – Metalul Reșița 2 – 1

De    •   Publicat acum 1 an, 14 aprilie 2017   •   Fara comentarii

*stadion Areni / cer înnourat, 11 grade celsius / gazon bun / aproximativ 300 de spectatori

*șuturi pe poartă 7 – 5 / cornere 5 – 9 / cartonașe galbene 5 – 2

 

Foresta  Suceava ( tricouri albe, șorturi verzi ) a izbutit, în această după-amiază, o victorie în extremis, 2 – 1 (0 – 0) în fața ultimei clasate   Metalul  Reșița, într-un meci contând pentru etapa 29 din liga 2.

Arbitrul de centru Florin Miron a fost ajutat la una din tușe ( cea dinspre tribuna a doua ) de Alexandra Apostu. Ea nu a primit reproșuri de la spectatori în ceea ce privește deciziile, dar limbajul tribunei și al unor jucători a fost cel obișnuit, adică pigmentat cu tot felul de înjurături.

Galeria sucevenilor a afișat un benner cu  Urmăm tradiția fotbalului românesc / Rămânem fără echipă în mod firesc.

 

 

 

Chinuiți de probleme financiare și cu conducerea decimată, sucevenii au început meciul apatici, în 20’ portarul Niga reușind să scoată o minge grea de sub transversală.

Faze de consemnat au fost și cele două bare, Pârvu pentru oaspeți în 21’ și Mutu pentru  Foresta  în 39’.

În 47’ sucevenii solicită henț în careu la un apărător reșițean, dar arbitrul lasă jocul, după care Masella, aflat pe banca de rezerve a sucevenilor, încasează cartonaș galben pentru proteste.

Semeghin ratează de puțin vinclul porții reșițene în 59’, iar oaspeții replică în 62’ cu un contraatac rapid.

Căinari deschide scorul în 69’ după ce reia în poartă mingea respinsă de portar, se urcă pe gard și vede cartonașul galben  ( foto sus ).

 

 

 

La 1 – 0 forestierii așteaptă finalul meciului, atacurile sunt tot mai rare, încep tragerile de timp (copiii de mingi sunt retrași discret), așa încât oaspeții prind curaj și ies la atac.

Totuși, în 77’, la aceeași fază, Căinari șutează în portar și Lung trimite mingea pe lângă buturi.  88’ aduce egalarea – la o centrare apărătorii  Forestei  sunt inexistenți, Lupu rămâne singur în careu și înscrie lejer.

Cu ultimele forțe, forestierii se regrupează și reușesc ceea ce puțini spectatori mai sperau. În 90’ + 3 Mihalache prinde un șut plasat din afara careului, la colțul porții (prima fotografie).

Partida se încheie cu încurajările tribunei, dar jucătorii antrenați de Lup și Tudoreanu au simțit glonțul pe la ureche.

În următoarea etapă,  Foresta  va juca, pe 22 aprilie, în deplasare la  CS  Mioveni.

 

 

RADU OSTAFIE

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 14 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 14, 2017 @ 8:47 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string IK3MC1 to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com