Peste 300 de jandarmi suceveni vor acționa în perioada Sărbătorilor Pascale - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Peste 300 de jandarmi suceveni vor acționa în perioada Sărbătorilor Pascale

De    •   Publicat acum 2 ani, 13 aprilie 2017   •   Fara comentarii

În perioada Sărbătorilor Pascale, Inspectoratul de Jandarmi Suceava va asigura, alături de efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, măsurile de ordine publică în timpul manifestărilor religioase din judeţ şi a evenimentelor prilejuite de programul  Paște în Bucovina  organizat de Consiliul Judeţean.

În noaptea de Înviere, 104  jandarmi vor acţiona pentru desfăşurarea în bune condiţii a slujbelor religioase organizate la 38 de lăcaşuri de cult din judeţ, printre care şi mănăstirile Dragomirna, Putna, Voroneţ, Suceviţa, Humor şi Moldoviţa.

Pe lângă efectivele destinate pentru desfăşurarea în siguranţă a acestor manifestări, 140 de jandarmi vor acţiona zilnic în cadrul dispozitivelor de menţinere a ordinii publice organizate în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie în localităţile în care funcţionează structuri de jandarmerie.

În intervalul 14 aprilie – 18 aprilie posturile de jandarmi montane din localităţile Gura Humorului, Frasin, Suceviţa, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Broşteni vor intensifica acţiunile pe traseele turistice, în zona unităţilor de cazare şi a locurilor de agrement, fiind pregătite să intervină în situaţii de urgenţă, dar şi în cazul constatării unor abateri de la normele legale.

Aproximativ 70 de jandarmi montani vor acţiona zilnic pentru menţinerea unui climat de linişte, prevenirea şi combaterea infracţiunilor, îndrumarea şi informarea turiştilor aflaţi pe traseele montane, precum şi salvarea şi evacuarea persoanelor aflate în dificultate.

De asemenea, jandarmii vor desfăşura acţiuni preventive de verificare în zonele în care se pot organiza activităţi de picnic.

 

 

SORIN NICA

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 13 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 13, 2017 @ 2:56 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string nD4vEK to the field below: