Peste 1.000 de polițiști suceveni veghează la păstrarea ordinii publice, de Paște - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Peste 1.000 de polițiști suceveni veghează la păstrarea ordinii publice, de Paște

De    •   Publicat acum 2 ani, 13 aprilie 2017   •   Fara comentarii

Având în vedere  fluxul sporit de persoane ce se va înregistra în locurile publice în perioada următoare şi în seara de Înviere, poliţiştii suceveni vor acţiona cu efective sporite pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale.

Efective sporite de poliţişti rutieri vor acţiona pe drumurile publice pentru asigurarea fluidităţii traficului dar şi pentru organizarea unor activităţi specifice asociate evenimentelor cultural – religioase.

În perioada 14 – 17 aprilie peste 1.000 de poliţişti vor fi angrenaţi în acţiuni de menţinere a ordinii şi liniştii publice.

În medie, în această perioadă vor acţiona zilnic 250 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, intervenţie rapidă. 

Cei mai mulţi poliţişti ( peste 350 ) vor fi mobilizaţi în noaptea de Înviere.

Vor fi organizate 125 de patrule auto şi acţiuni preventive în zona celor 346 de lăcaşuri de cult unde se vor organiza slujbe religioase.

142 de poliţişti vor acţiona în ţinută civilă pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a infracţiunilor contra patrimoniului.

Pe toată perioada sărbătorilor, zilnic vor acţiona 10 autospeciale de poliţie rutieră cu parate radar, cu 182 de poliţişti rutieri.

Polițiștii de la transporturi sunt prezenți pe trenurile de călători pentru a asigura călătorii în siguranță, fiind asigurate patrulări în staţiile şi triajele de cale ferată.

 

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 13 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 13, 2017 @ 3:10 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string di0qZ1 to the field below: