CSU Suceava începe play-outul cu victorie : 19 – 18 cu CSM Focșani - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

CSU Suceava începe play-outul cu victorie : 19 – 18 cu CSM Focșani

De    •   Publicat acum 2 ani, 13 aprilie 2017   •   Fara comentarii

*sala liceului cu program sportiv Suceava / aproximativ 400 spectatori ( capacitate maximă )

*aruncări ratate 20  – 18  / minute eliminare 4 – 6

În această seară, în cea de-a doua etapă de play-out din Liga Națională la handbal,  CSU  Suceava ( echipament albastru ) s-a impus cu 19 – 18 (7 – 10) în fața  CSM  Focșani. Pentru suceveni a fost primul meci în play-out, deoarece în prima etapă au stat.

Focșănenii au fost însoțiți de o mică galerie dotată cu vuvuzele și steaguri, care a cam pus în inferioritate galeria gazdelor.

Meciul a început în nota de dominare a oaspeților, care în 9’10” conduceau cu 0 – 3.  Primul gol al sucevenilor a fost înscris de Tîrzioru abia în 11’33”, până atunci băieții antrenați de Adrian Chiruț ratând exasperant.  Totuși, revenirea pe tabelă este rapidă, în 13’02” Ciubotariu egalând la 3.

Urmează o perioadă bună de joc a oaspeților, care se distanțează la 5 – 7 în 19’52”.   Sucevenii ratează în aceeași fază prin Tîrzioru și Ciubotariu, pe semicerc I. Tcaciuc îl înlocuiește pe Șoldănescu ( lovit de adversar ), dar în 22’55” scorul ajunge la 6 – 9.

Ratează Burlacu, C. Tcaciuc apără o lovitură de la 7 metri în 24’56”, oaspeții domină, apoi Mitrea transformă o lovitură de penalitate și duce scorul la 7 – 10.

În ultimele 30 secunde ale primei reprize Mitrea ratează un 7 metri, iar Preda nu mai ajunge o minge pe semicerc.

Cea de-a doua repriză începe cu o ratare a lui Sipka, dar Baican nu îl iartă pe portarul advers.   Încep faulturile de ambele părți, jucătorii având nevoie de îngrijiri medicale pentru a-și reveni.  În 36’52” Ciubotariu duce scorul la 10 – 12, ratează Puljizovic, tot el este lovit puternic în abdomen.

În 40’03” Polocoșer, după ce a marcat, este călcat pe picior în faza următoare și scos de medici pe marginea terenului.

Egalarea ( 12 – 12 ) vine în 43’10” prin Puljizovic, oaspeții replică imediat, Burlacu egalează, focșănenii fac 13 – 14, egalează Petrea, oaspeții înscriu din nou, egalează Sipka la 15 în 47’32”.

Ultimele minute sunt incendiare, fiind urmărite în picioare de spectatori.  Înscriu oaspeții, ratează Sipka, apoi și Burlacu, iar Costea este  făcut bucăți  de apărătorii oaspeți.

Târzioru ratează un 7 metri, antrenorul gazdelor Adrian Chiruț cere time-out, la revenire  în 50’30”, egalează Ciubotariu ( 16 – 16 ).

Portarul C. Tcaciuc respinge atacul, Preda înscrie ( 17 – 16 ), C. Tcaciuc apără 7 metri, oaspeții egalează, Baican reface avantajul de un gol ( 18 – 17 ) în 55’12”.

CSU  respinge atacul, focsănenii forțează și pierd mingea, Petrea înscrie pentru 19 – 17 în 58’10”, Burlacu este eliminat, sucevenii se apără strâns și resping atacul, iar în 59’28” Chiruț solicită time-out.

Pe atac ratează Baican, oaspeții înscriu, dar meciul este jucat.

Principalii marcatori ai gazdelor au fost Ciubotariu – 5 goluri și Puljizovic – 4.

În următoarea etapă, pe 19 aprilie, sucevenii vor juca în deplasare cu  Steaua București.

RADU OSTAFIE

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 13 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 13, 2017 @ 9:46 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 9aGC63 to the field below: