Montarea semnelor de circulație în zona bazarului din Suceava, îngreunată de un patron supărat că nu i se mai vede marfa în geam - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Montarea semnelor de circulație în zona bazarului din Suceava, îngreunată de un patron supărat că nu i se mai vede marfa în geam

De    •   Publicat acum 2 ani, 12 aprilie 2017   •   2 comentarii

*polițiști municipali, angajați ai Primăriei și viceprimarul Harșovschi, toți au fost luați la împins de proprietarul nervos

 

Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a întâmpinat un caz de adversitate extremă în zona bazarului.

El spune că echipele care lucrează la noile amenajări de carosabil pe Calea Unirii au trecut, ieri, la montareasemnelor de circulație, dar s-au poticnit în colțul unei construcții de la intrarea în centru comercial administrat de Primărie.

Harșovschi afirmă că  “proprietarii de acolo nu au permis echipei de lucrători să monteze din nou semnul de circulaţie pe motiv că nu se mai vede marfa expusă în geam.

Fiind în zonă, am încercat să le explic că acel semn trebuie instalat pentru a semnaliza trecerea de pietoni existentă încă din 2007.

Deoarece explicaţiile mele nu au convins iar proprietarul a început să-i îmbrâncească pe lucrători, am solicitat sprijinul poliției municipale.

Nici măcar cel de-al doilea echipaj de poliţie sosit la fața locului nu a reușit să rezolve problema.

Am fost surprins să observ că, chiar de față cu poliţiştii, lucrătorii au fost împinși și dați la o parte. 

Am rugat colegii să renunțe pentru a nu se crea un circ inutil și să monteze restul semnelor de pe planșă, urmând să revină”.

Totuși, situația de ieri nu s-a schimbat în bine.

“Noaptea nu a fost un sfetnic bun, deoarece lucrătorii s-au confruntat cu aceeaşi atitudine a proprietarilor magazinului.

Stau și mă întreb dacă chiar așa de proastă e legea în România de nu poate poliția să facă nimic ?

Cel care e mai vocal și agresiv, eventual dacă mai cheamă şi pe cineva să filmeze, poate intimida poliţiştii suficient încât aceştia să nu îşi facă treaba?”  se întreabă viceprimarul Harșovschi.

 

DANIEL BOGHIȚA

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 12 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 12, 2017 @ 4:15 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. ionica spune:

  daca, cladirea din imagine este cea in cauza… ar trebui putin comisia de circulatie si urbanistica, sa dea o hotarare prin care coltul cladirii e putin ras, pentru a crea spatiu pentru pietoni , carucioare de copii si etc… sa i se dea 1mp de teren unde are primaria spatiu iar acel colt sa intre in domeniu public :))

 2. necunoscator spune:

  oare dl Lucian Harșovschi nu stie cine plateste politia locala care atunci cand nu doarme in parcarea subterana fumeaza ca turcii la subteran ca la suprafata ii vede SEFU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string MjSPdn to the field below: