Schimbări în traficul rutier de pe Calea Unirii Suceava. 3 treceri de pietoni, desființate. Accesul la Shopping City se face pe sub pasarela CFR - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Schimbări în traficul rutier de pe Calea Unirii Suceava. 3 treceri de pietoni, desființate. Accesul la Shopping City se face pe sub pasarela CFR

De    •   Publicat acum 3 ani, 11 aprilie 2017   •   Fara comentarii

Primăria Suceava continuă lucrările pe Calea Unirii, în vederea fluidizării traficului rutier, trecerea de pietoni OMV – bazar fiind desființată și amenajat un pasaj pe sub capătul podului.

Pasajul este betonat, prevăzut cu balustrade, coșuri de gunoi și este iluminat.

 

 

Astăzi o echipă de muncitori instala garduri înalte pe marginea trotuarelor, astfel încât să nu mai fie posibilă traversarea străzii.

 

 

 

 

Sensul giratoriu de la bazar a fost redus parțial, câștingându-se o porțiune de un metru lățime împrejur.

 

 

 

Pe partea dinspre  Bethesda,  prin parcarea de altădată, este asfaltată o cale de acces spre dreapta, pentru șoferii care vin din Burdujeni și doresc să intre la bazar.

 

 

 

Pe sensul spre Burdujeni a fost interzis virajul la stânga în parcarea  Shopping City.

 

 

 

A apărut o nouă trecere de pietoni în dreptul  Inter Conti,  pe locul fostului pasaj subteran, care acum este dezafectat.

 

 

Trecerea de pietoni de lângă sensul giratoriu de la Dedeman  a fost, de asemenea, desființată.

 

 

Conducătorii auto care vin dinspre centru și cei care ies de la  Dedeman  nu mai pot întoarce direct spre bazar, fiind instalate balize de plastic, așa încât trebuie să vireze dreapta după sensul giratoriu de la Dedeman,  pe strada către piaţa en-gros, se face bucla şi apoi se intră din nou în bulevardul principal din Calea Unirii, respectiv în sensul giratoriu, din direcţia Burdujeni.

 

RADU OSTAFIE

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 11 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 11, 2017 @ 8:11 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string W2djcv to the field below: