Orban nu se mai teme de DNA: “Nu există niciun fel de temei să mai fiu oprit dintr-o cursă democratică” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Orban nu se mai teme de DNA: “Nu există niciun fel de temei să mai fiu oprit dintr-o cursă democratică”

De    •   Publicat acum 2 ani, 7 aprilie 2017   •   Fara comentarii

Candidatul la președinția PNL Ludovic Orban și președintele PNL Suceava Gheorghe Flutur au susținut, în această după-amiază, o conferință de presă în sala mică a Casei Culturii, după ce în prealabil tot acolo s-a derulat Colegiul Director la care au luat parte parlamentarii Balan, Fădor, Gheorghiu, Mihalescul, primari, consilieri județeni și locali, în total aproximativ 200 de persoane.

Orban a declarat că și-a depus candidatura pentru   “a oferi PNL forță și credibilitate, pentru a garanta unitatea partidului și a garanta oricărui membru că poate să facă o carieră onestă în partid.

M-ar onora susținerea liberalilor suceveni”.

El nu a ezitat să atace PSD, încercând să abată și atenția de la problemele proprii :  “Își bate joc de economie, risipește resursele publice, creează false așteptări pe care nu le va putea duce niciodată la îndeplinire.

Actualului guvern nu-i mai dau multe luni, e un Guvern de servitori al vechililor roșii, condus de vechilul șef Dragnea.

Din informațiile pe care le am, ministrul Finanțelor se cam pregătește să-și facă bagajele”.

Întrebat dacă se așteaptă să mai fie stopat din cursă cu un alt dosar DNA, Orban a spus  “nu am niciun motiv să-mi imaginez că va fi altfel, nu există niciun fel de temei să mai fiu oprit dintr-o cursă democratică”.

Orban a fost achitat de instanța supremă pentru toate capetele de acuzare aduse de procurorii DNA în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi cerut 50.000 de euro de la omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu pentru campania electorală de la Primăria Capitalei din 2016.

Alegerile în PNL se vor derula pe 17 iunie, județul Suceava urmând să fie reprezentat la congres de aproximativ 200 delegați.

 

 

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 7 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 7, 2017 @ 7:00 pm
 • Sub: Ştiri locale, Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string nKF6bE to the field below: