Consiliul Local Suceava: bani pentru CSM, nu și pentru Foresta - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Consiliul Local Suceava: bani pentru CSM, nu și pentru Foresta

De    •   Publicat acum 1 an, 7 aprilie 2017   •   Fara comentarii

Clubul de fotbal  Foresta  Suceava nu a prezentat dosarul complet pentru asigurarea finanțării, așa încât municipalitatea a declarat proiectul de 1.500.000 lei neeligibil.

“Mă deranjează și chiar mă doare când sunt acuze nefondate că Primăria nu dă bani, bineînțeles țapul ispășitor este primarul, de 13 ani noi dăm cel puțin 30 miliarde de lei pe an la sporturi”  a spus azi primarul Ion Lungu, la ședința Consiliului Local, adăugând că  “sper ca până la sfârșitul lunii aprilie să reluăm licitația pentru aceste fonduri neadjudecate.

Legile s-au schimbat, sunt foarte stricte, vine Curtea de Conturi ne pune să dăm banii înapoi și ne calculează și penalități”.

După ce, la sfârșitul lunii trecute, au respins proiectul de finanțare a secțiilor Clubului Sportiv Municipal Suceava, consilierii locali au votat azi alocarea a 500.000 lei celor 9 secții.

 

 

CITEȘTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/03/30/csm-suceava-fara-bani-consilierii-locali-psd-alde-s-au-opus-alocarilor-propuse-de-primarul-liberal-lungu/

Consilierul ALDE Ovidiu Milici a spus că  “noi n-am fost împotriva finanțării CSM, am vrut doar o împărțire mai echilibrată, mai judicioasă, nu ca să blocăm finanțarea, Doamne ferește!”,  iar Vasile Mocanu ( PSD ) a punctat că  “întreg proiectul este prost conceput”.

Un amendament depus de Mocanu, care prevedea retragerea a câte 5.000 lei de la secțiile tir sportiv și tir cu arcul și alocarea celor 10.000 lei rezultați la secția de lupte greco-romane nu a trecut la vot.

În schimb, a fost aprobat amendamentul lui Cristi Crețu ( PNL ), luarea a 5.000 lei de la lupte și acordarea la box.

Proiectul a trecut cu 15 voturi pentru și 6 abțineri ( PSD ), semn că ALDE și-a schimbat opțiunea.

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 7 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 7, 2017 @ 2:23 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string ZigEBQ to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com