Manifestări dedicate Zilei Bibliotecarului, la USV - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Manifestări dedicate Zilei Bibliotecarului, la USV

De    •   Publicat acum 3 ani, 4 aprilie 2017   •   Fara comentarii

Pe 7 aprilie, sub genericul  România Centenară, Biblioteca Universității  Ștefan cel Mare  Suceava și Asociația Bibliotecarilor din România – filiala Suceava organizează simpozionul cu participare internațională dedicat Zilei Bibliotecarului, ediția I, intitulat  Contribuția Bibliotecii la afirmarea diversității culturale în Bucovina.

Manifestarea va avea loc în Aula Magna, corpul A, parter, începând cu ora 9.

În cadrul simpozionului vor susține comunicări profesori din învățământul universitar și preuniversitar, învățători, bibliotecari, documentariști, muzeografi, scriitori, informaticieni din diverse instituții de învățământ și instituții de cultură din municipiul Suceava și regiunea Cernăuți : Institutul  Bucovina  al Academiei Române,        USV, Universitatea  Yuriy Fedkovych  Cernăuţi, Universitatea Bucovineană de Stat de Medicină Cernăuţi, Centrul Cultural Român  Eudoxiu Hurmuzachi  Cernăuți, Muzeul Bucovinei din Suceava, Biblioteca Bucovinei  I. G. Sbiera,  Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii  Yuriy Fedkovych,  Biblioteca USV, Biblioteca Universităţii  Dunărea de Jos  Galaţi, Spitalul Judeţean de Urgență Suceava, Asociația Bibliotecarilor din România -filiala Suceava, Casa Corpului Didactic  George Tofan  Suceava, colegii, licee și școli gimnaziale din partea de sud a Bucovinei.

Evenimentul va include vernisajul unei expoziții cu publicații editate la Institutul  Bucovina  al Academiei Române, cărți semnate de autori bucovineni de diferite etnii și aflate în colecțiile Bibliotecii USV, iar elevii de la Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu  vor expune diverse miniaturi : text miniat, decoraţie manuscris și decor copertă.

 

SERGIU JIPA

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 4 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 4, 2017 @ 6:15 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string OwgvDO to the field below: