Rio Bucovina, cumpărat de grupul polonez Maspex Wadowice - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Rio Bucovina, cumpărat de grupul polonez Maspex Wadowice

De    •   Publicat acum 3 ani, 3 aprilie 2017   •   Fara comentarii

Grupul polonez  Maspex Wadowice,  proprietarul Tymbark, a cumpărat îmbuteliatorul de ape minerale naturale  Rio Bucovina,  deținut de frații omului de afaceri sirian Omar Hayssam, prețul tranzacției fiind fixat la 1,8 milioane euro.

Tranzacția include, printre altele, cele 3 facilități de producție ale  Rio Bucovina  de la Vatra Dornei, Timișoara și Giurgiu.

Rio Bucovina este unul dintre cei mai mari producători ce activează pe piața românească a apelor minerale naturale. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 40 milioane de euro înregistrată în 2015 (mai mare cu 18% față de cifra de afaceri a anului 2014), Rio Bucovina a avut anul trecut o creștere de 12% în valoare pe piața apelor minerale naturale îmbuteliate. Conform datelor AC Nielsen (octombrie – noiembrie 2015), Rio Bucovina deține o cota de 14% în valoare pe piața apelor minerale naturale plate, acest segment fiind cel mai mare din totalul pieței de ape minerale îmbuteliate.
Apa minerală naturală “Bucovina” provine din surse subterane, izolate de orice activități ale omului, apa minerală naturală plată fiind certificată de către Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului “Alfred Rusescu” pentru a fi utilizată în prepararea alimentelor destinate sugarilor.

Krzysztof Grabowski, Presedintele Consiliului de Administratie al companiei Tymbark Maspex România a transmis presei:„Ne bucurăm că Maspex Wadowice a reușit perfectarea celei mai mari achiziții realizate de către Grup, până la acest moment, în România. Alăturarea Rio Bucovina companiilor din Grupul Maspex este considerată de către noi deosebit de importantă, având în vedere calitatea apei minerale naturale Bucovina, precum și nivelul ridicat de performanță al angajaților acestei companii. Alături de Rio Bucovina, Tymbark Maspex Romania și-a propus să rămână printre cele mai importante și puternice companii de pe piața FMCG din România.”

SERGIU JIPA

Ziaruldepenet.ro

Sursa foto: Rise Project

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 3 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 3, 2017 @ 4:02 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string dEwo0Z to the field below: