Doi agenți de pază trimiși în judecată pentru mărturie mincinoasă, după un scandal în zona unui restaurant din Gura Humorului - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Doi agenți de pază trimiși în judecată pentru mărturie mincinoasă, după un scandal în zona unui restaurant din Gura Humorului

De    •   Publicat acum 3 ani, 3 aprilie 2017   •   Fara comentarii

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecatoria Gura Humorului  au dispus trimiterea în judecata pentru Silviu Popovici și Petru Negrea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de mărturie mincinoasa si a lui Aurelian Berar pentru instigare la marturie mincinoasa.

La data de 25 mai 2015, Berar a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Gura Humorului  pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva, constand in aceea ca impreuna cu Ioan Moisii, fiind in exercitarea atributiilor de serviciu ca agenti de paza ai  Real Protection Guard  l-au agresat fizic pe P.A., in timp ce acesta se afla in fata restaurantului  Lions  Gura Humorului, suferind leziuni ce au necesitat 50 – 55 zile de ingrijiri medicale.

In timpul cercetarii judecatoresti, fiind audiati in calitate de martori, Popovici si Negrea – colegi cu Moisii si Berar – au declarat aspecte nereale cu privire la derularea evenimentului la care au sustinut ca au fost prezenti,  motiv pentru care procurorul de sedinta s-a sesizat cu privire la savarsirea infractiunii de marturie mincinoasa.

Din cercetari a rezultat ca Popovici si Negrea nu au fost de fata la incident, iar declaratia a fost data la rugamintea lui Berar.

In timpul urmaririi penale, toti cei 3 inculpatii au recunoscut comiterea faptelor, dosarul fiind trimis Judecatoriei Gura Humorului.

SORIN NICA

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 3 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 3, 2017 @ 4:06 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string pXQrSX to the field below: