Handbal, Liga Națională: CSU Suceava, victorie de palmares cu  Politehnica Timișoara,  30 - 27 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Handbal, Liga Națională: CSU Suceava, victorie de palmares cu  Politehnica Timișoara,  30 – 27

De    •   Publicat acum 1 an, 1 aprilie 2017   •   Fara comentarii

Sala Liceului cu Program Sportiv  /  aruncări ratate 17 – 27   / minute eliminare  8 – 8  /  spectatori : aproximativ 350

 

Liga Națională la handbal masculin a programat, în această seară, ultima partidă din sezonul regulat,  CSU  Suceava ( echipament albastru ) reușind să învingă cu 30 – 27  ( 13 – 14 )  Politehnica  Timișoara.

Meciul a fost fără miză, sucevenii urmând să joace în play-out, iar timișorenii în play-off.

După egalitate la 2 și la 4, oaspeții au condus constant, beneficiind de talia superioară, dar și de indeciziile sucevenilor, din lotul cărora a lipsit croatul Puljizovic.

În min. 20 timișorenii conduceau cu 10 – 8, încheind prima repriză la un gol diferență.

 

 

 

Partea a doua a adus revenirea sucevenilor antrenați de Adrian Chiruț, care, după două lovituri de la 7 metri ratate, au reușit să egaleze în min. 43 și să preia conducerea cu 21 – 20.

Până la final s-a păstrat diferența de scor în favoarea  CSU, dar s-a văzut că  Politehnica  nu a forțat, mulțumindu-se cu aplicarea mai multor scheme de joc.

Între min. 48 și 53 nu s-a înscris niciun gol, ambele echipe aruncând în bare sau pe lângă poartă.  Cei mai buni marcatori ai gazdelor au fost Baican  (  prima foto nr. 92 )  – 7 goluri, Tîrzioru – 5 și sârbul Sipka – 4.

CSU  va continua în play-out, dar nu va juca în prima etapă, pe 8 aprilie.  În cea de-a doua etapă, sucevenii vor întâlni acasă, pe 13 aprilie,  pe  CSM  Focșani.

 

RADU OSTAFIE

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 1 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 1, 2017 @ 9:05 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string PwRbF3 to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com