Fotbal, Liga 2: Foresta Suceava a învins greu pe Academica Clinceni cu 2 – 0 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Fotbal, Liga 2: Foresta Suceava a învins greu pe Academica Clinceni cu 2 – 0

De    •   Publicat acum 1 an, 1 aprilie 2017   •   Fara comentarii

*stadion Areni / timp frumos / gazon bun / 18 grade Celsius / aproximativ 500 de spectatori

*șuturi pe poartă 4 – 4 / cornere 9 – 5 / cartonașe galbene 1 – 1

Puținii spectatori erau câte pe ce să fie păcăliți de jucătorii gazdă, care au evoluat anemic în cea mai mare parte a timpului, unii dintre ei extrem de blazați, după retragerea, în ultimele zile, antrenorului principal Popovici și directorului sportiv Perjă.

La intrarea pe stadion, spectatorii au primit din partea jandarmilor broșura  Spune nu violenței în sport! Alege să fii fair-play!

Față de partidele anterioare, astăzi a lipsit crainicul stadionului, iar tabela electronică pe care Primăria a plătit 27.000 euro a funcționat doar între minutele 17 și 40.

Forestierii au evoluat în echipamentul de rezervă ( tricouri albe, șorturi verzi ), reușind în final să câștige cu 2 – 0 ( 0 – 0 ).

 

 

 

Prima repriză nu a avut faze importante, gazdele fiind superioare doat la numărul de cornere.

Oaspeții au venit la Suceava fără medic, așa încât medicul Forestei  a trebuit să intervină și la accidentările celor de la  Academica.

 

 

 

După un meci anost, pe când unii spectatori părăseau tribunele, în min. 86 Dănilă este faultat în careu, arbitrul Omuț dă penalty, iar jucătorii oaspeți în frunte cu antrenorul Ene contestă vehement decizia, fiind pe punctul să părăsească terenul  ( foto sus ).

După 2 minute de discuții, Vraciu transformă penaltyul  ( foto jos ),  trăgând în stânga portarului.  Urmează alte reproșuri la adresa arbitrului din partea oaspeților.

 

 

În min. 90 + 3, la un contraatac rapid pe partea dreaptă, Rusu șutează plasat la colțul lung, stabilind scorul final.

Antrenorii Lup și Tudoreanu încep actualul mandat cu o victorie, chiar dacă chinuită.  În etapa următoare,  Foresta va juca în deplasare la  Dacia Unirea   Brăila.

 

 

SORIN NICA  /  RADU OSTAFIE

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 1 aprilie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 1, 2017 @ 4:42 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string 5rLiiX to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com