CSM Suceava, fără bani. Consilierii locali PSD + ALDE s-au opus alocărilor propuse de primarul liberal Lungu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

CSM Suceava, fără bani. Consilierii locali PSD + ALDE s-au opus alocărilor propuse de primarul liberal Lungu

De    •   Publicat acum 3 ani, 30 martie 2017   •   Fara comentarii

Foto: Ziarul de pe Net

Divergențele dintre consilierii locali lovesc direct în 9 secții ale   Clubului Sportiv Municipal  Suceava.

În ședința de azi, proiectul inițiat de primarul Ion Lungu ( PNL ) a fost atacat de consilierul Vasile Mocanu ( PSD ), care a reclamat finanțarea deficitară a unor ramuri sportive.

În proiectul lui Lungu se prevedeau următoarele alocări :secția rugby 175.000 lei, volei 65.000 lei, tir sportiv 25.000 lei, tir cu arcul 25.000 lei, hochei 30.000 lei, box 20.000 lei, atletism 50.000 lei, lupte greco-romane 30.000 lei și canotaj 80.000 lei, Mocanu fiind nemulțumit de suma prea mică primită de secția de lupte greco-romane.

“Între tradiție, performanță și sumele alocate există diferență, de exemplu la lupte greco-romane și tir cu arcul / tir sportiv există diferențe de numai 5.000 lei.

Cred că tirul cu arcul și tirul sportiv trebuie lăsate cu câte 20.000 lei, iar cele 10.000 lei rezultate să le adăugăm la lupte greco-romane”  a spus Mocanu, primarul Lungu replicând că  “aceste sume nu le stabilesc eu, ne consultăm cu cei de la CSM, propunerea e a CSM.

Ei completează finanțările de la Primărie cu ce primesc de la Federații”,  adăugând  “A murit și ăsta ! Proiectul…”

Amendamentul lui Mocanu nu a trecut, așa încât PSD și ALDE au trântit proiectul.  Rezultat final : 11 voturi pentru și 9 împotrivă ( Lungu :  “Mai stăm o tură…”  )

În schimb, tot în ședința de azi, legislativul local nu a avut nimic de obiectat în ceea ce privește alocarea sumei de 120.000 lei clubului de handbal de Liga Națională  CSU Suceava.

 

 

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 30 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 30, 2017 @ 8:11 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string QGSvuQ to the field below: