Bursa locurilor de muncă în județul Suceava, pe 7 aprilie - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Bursa locurilor de muncă în județul Suceava, pe 7 aprilie

De    •   Publicat acum 3 ani, 30 martie 2017   •   Fara comentarii

Angajatorii suceveni, interesaţi în acoperirea deficitului de personal şi vizibilitate în mediul sucevean de afaceri, precum şi persoanele care doresc să se angajeze sau să schimbe locul de muncă sunt invitaţi pe 7 aprilie la  Iulius Mall Suceava, parter, zona liftului panoramic, începând cu ora 10, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.       

Evenimentul va avea loc simultan la sediile Punctelor de lucru din localitățile Fălticeni, Cîmpulung Moldovenesc şi la Casa Germană din Rădăuţi.

Din cifrele înregistrate până în prezent, numai în municipiul  Suceava au confirmat participarea 18 angajatori, cu 156 de locuri vacante.

Până la această dată, oferta  care se adresează persoanelor cu studii superioare a ajuns la  17 posturi şi vizează specializările inginer industrie alimentară, inginer reţele electrice, inginer mecanic, inginer tehnolog, specialist marketing, programator, inginer sisteme software.

Oferta adresată persoanelor cu studii medii sau profesionale a ajuns la 128 de posturi.

„Cerinţele angajatorilor se îndreaptă spre atitudine şi motivaţie pentru a învăţa meseria, iar calificările şi experienţa acumulată conduc spre beneficii directe şi nu reprezintă criterii de selecţie eliminatorii. 

Bursa oferă o şansă şi celor care nu au nicio calificare, oferta pentru necalificaţi înregistrând 11 posturi.

Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa  a precizat Simona Sofroni, directorul executiv adjunct al Agenției de Ocupare a Forței de Muncă.                                                   

        

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 30 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 30, 2017 @ 3:16 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string apnYUG to the field below: