CJ Suceava alocă 53.000 euro pentru 3 evenimente în străinătate - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

CJ Suceava alocă 53.000 euro pentru 3 evenimente în străinătate

De    •   Publicat acum 3 ani, 28 martie 2017   •   Fara comentarii

*delegații ale județului vor participa la aniversarea colaborării cu regiunea Schwaben, la forumul economic de la Krynica și la târgul Expo Real Munchen

 

O delegație a județului Suceava compusă din 52 de persoane și condusă de președintele CJ Gheorghe Flutur va participa, între 1 și 5 mai, la manifestările prilejuite de împlinirea a 20 de ani de parteneriat Suceava – Schwaben.

Acțiunile vor avea loc în Germania, iar deplasarea, cazarea, asigurările de sănătate și suvenirurile simbolice vor costa 82.000 lei, potrivit proiectului care va trebui aprobat de consilierii județeni în ședința din 31 martie.

Flutur spune că din delegație vor face parte reprezentanți din 6 domenii – protecția copilului, psihiatrie, cultură, învățământ special, tineret și mediu universitar, precum și 3 translatori și 4 conducători auto.

Lor li se vor adăuga 25 de membri ai Centrului Cultural Bucovina, care vor susține spectacole.

În aceeași ședință, aleșii județeni vor dezbate și proiectele referitoare la participarea județului Suceava la forumul economic de la Krynica ( Polonia ) între 5 și 7 septembrie și la târgul Expo Real de la Munchen ( Germania ) în perioada 4 – 6 octombrie.

Costurile anunțate sunt de 60.646 lei pentru forumul din Polonia ( 5 reprezentanți ) și de 86.052 lei la târgul din Germania ( 4 reprezentanți ).

O altă sumă de 11.800 lei va fi alocată realizării materialelor de promovare care vor fi utilizate la cele două evenimente.

 

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 28 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 28, 2017 @ 6:29 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string DUZjJj to the field below: