Studenți din 9 țări la USV, prin programul Erasmus+ - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Studenți din 9 țări la USV, prin programul Erasmus+

De    •   Publicat acum 3 ani, 27 martie 2017   •   1 comentariu

Săptămâna trecută s-a desfăşurat  Erasmus+ Welcome Day,  un eveniment dedicat studenților străini participanți la Programul Erasmus+, care vor studia pe parcursul acestui semestru la Universitatea  Ștefan cel Mare  Suceava.

Prorectorul Ștefan Purici și-a exprimat încrederea că experiența studenților Erasmus+ în Suceava va fi una valoroasă nu doar din perspectivă academică, ci și din cea umană, servindu-le în viitor pentru dezvoltarea lor profesională și personală.

Totodată, el a oferit asigurări studenților că USV le va oferi posibilități de studiu și cunoaștere a ceea ce înseamnă Bucovina în context european, a tradițiilor, inclusiv a limbii române, printr-un program complex de activități.

Într-un program interactiv, studenții străini au avut ocazia să se familiarizeze cu reprezentanţii colegilor români, au fost informați cu privire la oportunitățile de studiu și de petrecere a timpului liber la USV și au prezentat tările din care provin : Afganistan, Armenia, China, Grecia, Italia, Maroc, Slovenia, Turcia și Ucraina.

Din proiectele viitoare propuse studenților străini nu lipsesc vizite de studiu în diverse zone din județ, vizită la Observatorul Astronomic, seară gastronomică.

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 27 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 27, 2017 @ 6:30 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. mario spune:

  Sudul Italiei e o regiune saraca ,asa numita mezzogiorno si acolo e sediul mafiei italiene.Comparativ,la noi un fel de mezzogiorno e regiunea Moldovei iar orasul Sv e un fel de Palermo.Oameni ca Espinosa din celebrul film Caracatita exista si pe aici si seamana izbitor de mult cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string tVe7m3 to the field below: