Primăria Suceava impune reguli stricte pentru bisericile care solicită bani. Nu se vor deconta reparațiile conexe și nici montarea de sisteme electonice - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Primăria Suceava impune reguli stricte pentru bisericile care solicită bani. Nu se vor deconta reparațiile conexe și nici montarea de sisteme electonice

De    •   Publicat acum 3 ani, 24 martie 2017   •   1 comentariu

Primăria Suceava stabilește reguli mai precise pentru unitățile de cult care solicită ajutor financiar,  “în vederea clarificării unor aspecte ce țin de documentația de solicitare a sprijinului financiar și a unor elemente ce privesc justificarea sumelor primite”.

Din bugetul orașului nu vor fi acordate fonduri pentru construire / repare imobile care nu deservesc oficierea serviciilor religioase ( magazii, magazine de obiecte bisericești, grupuri sanitare, căi acces, alei, trotuare, parcări ), achiziționare / instalare sisteme video supraveghere antiefracție, antiincendiu, achiziționare machete, covoare, mobilier care nu deservesc serviciul religios și cheltuieli aferente lucrărilor de construcții / reparații ( proiectare, organizare de șantier ).

Unitățile de cult trebuie să prezinte municipalității 14 cereri, devize, dovezi, adeverințe și declarații pentru a putea beneficia de fonduri locale.

În cazul în care bisericile nu vor justifica sprijinul financiar, vor trebui să returneze sumele rămase nejustificate în decurs de 30 de zile de la expirarea termenului de justificare.

 

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 24 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 24, 2017 @ 4:12 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. popa tanda spune:

  Sfintii parinti cersesc bani de la administratia publica cu toate ca incaseaza sume impresionante de lei luna de luna. Daca ridica cineva problema asta e etichetat drept necredincios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string nabYaj to the field below: