Cărți donate de polițiștii suceveni de Ziua Poliției Române - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Cărți donate de polițiștii suceveni de Ziua Poliției Române

De    •   Publicat acum 3 ani, 23 martie 2017   •   Fara comentarii

 

             Poliţiştii au organizat, premergător Zilei de 25 martie – Ziua Poliţiei Române, activităţi care să implice un număr cât mai mare de tineri şi să le arate acestora ce înseamnă mândria de a fi poliţist şi de a te dedica comunităţii.

,,Porţile”  IPJ Suceava s-au deschis în această perioadă pentru zecile de copii care au participat la ,,Ziua Porţilor Deschise”. În total 200 de copii au participat la workshop-uri interactive , au vizionat filme educative şi au savurat demonstraţiile cuprinzând exerciţii de luptă desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Expoziţia de arme organizată de Serviciul Arme, Muniţii, Substanţe Periculoase i-a captivat pe cei mici care au putut vedea de aproape şi atinge piesele de armament, fiindu-le totodată explicate efectele distructive ale acestora şi pericolul reprezentat de utilizarea neautorizată.

De asemenea, copiii au admirat demonstraţiile câinilor de urmă şi a celor specializaţi în detectarea explozibililor şi a substanţelor interzise.

Echipele mixte, formate din poliţist-conductor şi câine, i-au încântat pe cei mici cu demonstraţii de prindere şi imobilizare a infractorilor.

Copiii s-au bucurat de o atenţie deosebită din partea poliţiştilor, pentru cei mici fiind organizate concursuri educative.

De asemenea, o activitate deosebită s-a desfăşurat la nivelul oraşului Dolhasca, copiii din unităţile de învăţământ primind cărţi donate de poliţişti.

Poliţiştii au donat peste 200 de cărţi bibliotecii şcolare, scopul acţiunii fiind stimularea tinerilor pentru a frecventa cursurile şcolare, a se dezvolta profesional şi personal.

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 23 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 22, 2017 @ 11:16 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string BmhbG7 to the field below: