Subprefectul Boliacu la investire: “Împreună cu Consiliul Județean să implementăm programul Guvernului” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Subprefectul Boliacu la investire: “Împreună cu Consiliul Județean să implementăm programul Guvernului”

De    •   Publicat acum 3 ani, 21 martie 2017   •   Fara comentarii

Azi s-a desfășurat la Palatul Administrativ Suceava, investirea noului subprefect Silvia Boliacu, cea care l-a înlocuit pe Ionuț Crețuleac.

Emoționată, ea a depus jurământul, după care a declarat că  “vom veghea la respectarea legii și vom respecta legea, asta am făcut în cei 30 de ani de administrație publică.

Vreau să mă bazez pe o colaborare foarte bună cu șefii servicilor deconcentrate și împreună cu Consiliile Locale, Primăriile, Consiliul Județean și serviciile deconcentrate să implementăm programul Guvernului și politicile Guvernului în teritoriu”.

Ceremonia la care au luat parte șefi de instituții, reprezentanți ai Prefecturii și Consiliului Județean, a fost supervizată de comisarul șef Viorel Ștefu, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care a  precizat că  “vreau să vă asigur de susținerea Guvernului și a Ministeului Afacerilor Interne, felicitări, succes și spor la treabă”.

Fostul subprefect Crețuleac a mulțumit tuturor celor cu care a lucrat  “în acest scurt, dar intens mandat”  și a adresat felicitările de rigoare.

La rândul ei, prefectul Mirela Adomnicăi i-a mulțumit lui Crețuleac pentru că  “ieri a plecat de la Suceava la Crucea în calitate de subprefect și a rămas acolo până când s-a clarificat într-un fel modul în care minerii protestatari au înțeles să-și continue demersurile”  și a revenit la zi: “Nu va fi ușor, este o perioadă marcată de modificări legislative radicale, dar am convingerea că dna. Boliacu va aborda  cu profesionalism atribuțiile funcției de subprefect”.

 

DAN PASCARU

Ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 21 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 21, 2017 @ 11:34 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Ngj4ms to the field below: